Το Παρακάτω κείμενο είνα αντιγραφή από:

http://www.stopcartel.gr/gr/view.php?id=289


Στην 42η μέρα τής Απεργίας Πείνας βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο αποφασισμένος Θοδωρής Τενέζος μπροστά στην Επιτροπή Ανταγωνισμού. Κάλεσμα για ειρηνική συμπαράσταση με αναμένα κεριά για την Παρασκευή το βράδυ 8:30.Εθελοντές περιφρουρούν επί 24 ωρης πλέον

Ανω των 3.5 εκατομυρίων οι επισκέψεις από την αρχή της Απεργίας (3.549.000).

209.000 επισκέψεις το τελευταίο 24ωρο.

7ο στην παγκόσμια κατάταξη των 10 πλέον δημοφιλών διαδικτυακών καναλιών (TOP 10) σήμερα το πρωί 11:30 το STOPCARTEL TV .

Κάλεσμα για ειρηνική συμπαράσταση με αναμένα κεριά για την Παρασκευή το βράδυ 8:30.Εθελοντές περιφρουρούν επί 24 ωρης πλέον βάσης την Απεργία Ουσιαστική συμμετοχή από νέους ανθρώπους.Οι συμπαραστάσεις συνεχίζονται.

Ολοκληρωτικού τύπου τερματισμός της Απεργίας επιχειρήθηκε εκ νέου προχθές από την κυβέρνηση.Ανακοινώθηκε 10 λεπτά πρίν συμβεί, από ζωντανή εκπομπή του ΑΝΤΕΝΝΑ !Ζητούνται επίσημα εξηγήσεις.Αθλιες μεθοδολογίες πού απλά εκθέτουν την κυβέρνηση.Με την ίδια παράνομη μεθοδολογία πού έχει επιχειρηθεί ιστορικά μόνο σε άλλες ,αλλά επίσημα χαρακτηρισμένες ολοκληρωτικού τύπου τριτοκοσμικές χώρες, η κυβέρνηση έστειλε πάλι ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αστυνομικούς με πολιτική περιβολή, προκειμένου με τη βία να μετακινήσει τον Απεργό Πείνας και να τον μεταφέρει, χωρίς τη θέλησή του για «νοσηλεία» σε νοσοκομείο!

Η αντίσταση του Θοδωρή Τενέζου υπήρξε και πάλι άμεση, αφού αρνήθηκε κατηγορηματικά να μετακινηθεί, επικαλούμενος τά συνταγματικά δικαιώματά του,τίς διεθνείς συνθήκες και τις αποφάσεις διεθνών οργανισμών πού προστατεύουν το δικαίωμα ελεύθερης διαχείρησης του σώματός του, πού αποτελεί αναφέρετο Ανθρώπινο Δικαίωμα.

Η νέα ,ίδιας ολοκληρωτικής έμπνευσης επιχείρηση της κυβέρνησης η οποία ,όμηρος των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων τα οποία ακριβώς καταγγέλει η Απεργία, ενέδωσε στις πιέσεις τους, μέσω του υπαλλήλου τους προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού, ο οποίος επίσημα δύο φορές ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα για να «προστατεύσει» την υγεία του Απεργού(!), ΄επεσε και πάλι στο κενό.

Μπροστά στην γενική αντίδραση και κατακραυγή των πολιτών που έσπευσαν ,πιο πολλοί μάλιστα αυτή τη φορά να συμπαρασταθούν, η ΄βίαια επιχείρηση έληξε με αποχώρηση τού «ασθενοφόρου».

Σημειώνεται η τεράστια διεθνής κατακραυγή την οποία στο παρελθόν έχουν προκαλέσει ανάλογες παράνομες ενέργειες επισήμων τριτοκοσμικών ολοκληρωτικών καθεστώτων.

Ομάδα περιφρούρησης της Απεργίας από εθελοντές έχει εγκατασταθεί πλέον επί 24ωρης βάσης στον τόπο της Απεργίας.

Οί Έλληνες μπλόγκερς στην πρωτοπορία του αγώνα.Εκατοντάδες μπλογκς έχουν αναστείλει κάθε άλλη ανάρτηση και μεταδίδουν μόνο την Απεργία .

Εκτενής αναφορά στο συμβάν χθές βράδυ στο BLUE SKY TV από την εκπομπή του δημοσιογράφου κ.Σπύρου Χατζάρα.

Συνέντευξη προχθές στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ στην εκπομπή του κ.Κοντονή.

Κάλεσμα για ειρηνική συμπαράσταση με αναμένα κεριά για την Παρασκευή το βράδυ 8:30.

Η Ανοικτή επιστολή του Θεόδωρου Τενέζου στον Πρωθυπουργό, με κοινοποίηση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους πολιτικούς αρχηγούς έγινε γνωστή στο πανελλήνιο ,μέσα από όλα τα μεγάλα και τα εκατοντάδες blogs.Τίποτε πλέον δεν κρύβεται.

Παρά ταύτα σοβαρά ερωτηματικά γεννά η συνεχιζόμενη απόλυτη σιωπή των Ελληνικών Μέσων Ενημέρωσης, τά οποία δεν βρήκαν ούτε λέξη να πούν ακόμα και για την επιστολή του Απεργού Πείνας προς τον Πρωθυπουργό, ένα έγγραφο δημοσίου ενδιαφέροντος,λόγω της ιδιότητας του παραλήπτη και του σοβαρού περιεχομένου του.

ΠΗΓΗ: http://www.stopcartel.gr/gr/view.php?id=289


Στην Αρχή

Δείτε όλες τις αναρτήσεις

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.
Σχόλια με Διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες της καινούριες αναρτήσεις μας στο Email σας. Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας
Επικοινωνήστε με το savsidir στο:
Image Hosted by ImageShack.us

My Banner

savsidir

Εσωτερικά Link

Twitter Savsidir

Αναγνώστες

Αναζήτηση εργασίας

Εργασία από την Careerjet