Μεγάλες αλήθειες

Αναρτήθηκε από SavSidir 26 Απρ 2009

Τέλη δεκαετίας 90 έρχεται το φεµινιστικό κίνηµα της Βίσσης Βανδογαρµπή µε το µήνυµα "Είµαστε γυναίκες, εµείς επιλέγουµε, είµαστε το ανώτερο φύλο, χωρίς εµάς είστε ένα τίποτα, για µας ζείτε, είµαστε ανεβασµένες και οποίος µπορεί ας έρθει να µας την πέσει..." κτλ κτλ.

Τα µέσα µαζικής εξηµέρωσης (TV και περιοδικά του τύπου "έτσι πρέπει να ζείτε, έτσι πρέπει να είναι ο γκόµενός σας" κτλ), φουσκώνουν τα θηλυκά µυαλά που πλέον φτάνουν σε "οργασµό" όταν χυλοπιτώνουν υποψήφιο καµάκι που "δεν τηρούσε προδιαγραφές" του τύπου αµάξι, γυµναστήριο, φράγκα, δηµόσιες σχέσεις, εµφάνιση τοπ µοντέλ...

Άµεσο αποτέλεσµα ο νεοέλληνας machoποιείται, ρόδα, κουστούµι, γυαλί, γυµναστήριο, πουλ-µουρ, κλαµπ, µπουζούκια και ας µην φτάνουν τα φράγκα για καφέ την επαύριον...και να από πάνω οι φυλλάδες πως κάνει sex ο σύγχρονος ΜEN, τα µυστικά της επιτυχίας για να ρίξετε γκόµενα και αλλά πολλά που στην τελική µόνο ψυχολογικά προβλήµατα φέρνουν και όχι το... µύδι στο πιάτο.

Μεγάλος αριθµός νέων αρχίζει να κολλάει µε αυτή την συµπεριφορά των θηλυκών, το ξεσέλωµα του προκαλεί σοκ και δέος, έπειτα από Χ αριθµό χυλοπιτών (όπου Χ κοντεύει τριψήφιο νούµερο) αρχίζει τα "δε γαµιούνται οι καριόλες", την πέφτει µόνο σε λιγότερο ευπαρουσίαστες γυναίκες (διότι λιγότερο καλή εµφάνιση = λιγότερες πιθανότητες πίτας) και τρώει και τα κραξίµατα των κολλητών του στυλ "γεια σου ήρωα".

Αποτέλεσµα τις αφήνουν να κουνάνε τα καλή τους επί της µπάρας, το παίζουνε αδιάφοροι, και γαµάνε µε τα µάτια, ενώ τα ξέκωλα χτυπιούνται και κοιτάνε γύρω τους αν τις χαζεύει πολύς κόσµος...

Η ελληνιδάρα µας όµως έχει αρχίσει να φρικάρει µε την όλη φάση διότι "ναι µεν µας βλέπουν αλλά δεν µας την πέφτουν" και το χειροκίνητο πάει να γίνει θεσµός... και δώσε να παίζουν µε τα µάτια να τραβάνε το µίνι µέχρι να γίνει σουτιέν, χωστού στρινγκ, δώστου see through, να τατουάζ, πάρε παπαγαλέ ανταύγειες στο µαλλί, αποτέλεσµα... γιοκ!

Αφού πλέον δεν έφτανε το ξεσάλωµα στις µπάρες για να επιβεβαιωθούν, αρχίσανε να πετάνε και γυµνές Φώτο τους στο internet, µε e-mail από κάτω για να στέλνουν βαθµολογία τα "λιγούρα", και να τους φεύγουν οι ανησυχίες του στυλ "µήπως δεν είµαι όµορφη;"

Και αρχίζουν οι δηλώσεις τόσο από τις ανώνυµες όσο και από τις επώνυµες της TV και του κινήµατος Βανδογαρµπη:

-Χαλάσανε οι άντρες, και που να βρεις άντρα, όλοι φλωρέψανε, δεν έχουν αρχίδια, μαµούχαλοι όλοι τους κτλ.

Σ.Σ -Μα εκεί που τον φτάσατε τον αµανέ κύριες µου µόνο μια βρεγµένη σανιδά είναι ικανή να σας επαναφέρει στη γη, και δεν σκεφτήκατε ποτέ ότι ίσως δεν φταίει το αντρικό φύλο για την µούχλα που επικρατεί αλλά εσείς, η συµπεριφορά σας, και τα media που σας φουσκώνουν τα µυαλά µε φύκια και µεταξωτές κορδέλες....
( ξέρω τώρα θα µε πείτε και µισογύνη, ότι µας συµφέρει)

Και βγαίνει στις αρχές του 21ου αιώνα (ΝΑΙ! Τώρα και στην Ελλάδα!) το στυλ του Cool νεοέλληνα το λεγόµενο εν ολίγοις ΠΟΥΣΤΡΕ. Και να τα αγοράκια µε τα κολλητά µπλουζάκια, το αδερφίστικο µαλλάκι, αποτριχωµένα στήθη, φούστες, κοκαλάκια και τα συναφή.
Και γίνεται µόδα και βγαίνει και ο Σάκης Ρουβάς, τα ντεµι-boy-group, και τρελαίνονται τα ξέκωλα, να σου λένε το νέο είδος άντρα, δεν έχει νταϊλίκι, ούτε πολύ τσαγανό, τον κάνεις ότι θες, και αισθάνεσαι και ασφάλεια "Σάκηηηηηηηηηη"

Το κακό είναι ότι ο κλασσικός ο µαλάκας έλληνας προσαρµόζεται σε ότι µαλακία του πασάρουν αρκεί να 'ναι στη µόδα...
Συµπέρασµα: Για να συγκινηθεί η νεοελληνίδα σήµερα θέλει φράγκα, γυαλισµένη ρόδα, πουλ-µουρ, µπόντι µπίλντινγκ, ψιλοπουστρέ συµπεριφορά (όχι αντρικό νταϊλίκι αυτό πάει) και άστες να λένε τις γνωστές µαλακίες ότι "στον άντρα προσέχω τα πνευµατικά χαρίσµατα, το χιούµορ, την τρυφερότητα, θέλω στοργή και προδέρµ..."

Κοιτάζω και γω προς τα πάνω και λέω: κατέβα να δεις κατάντια... Αλλά αυτός έχει αλλά πράγµατα να κάνει... Με τα εγγόνια της Εύας θα ασχολείται τώρα;

Υ.Γ.
Μετά λύπης µου λέω ότι έτσι που έγινε η κατάσταση µε την νεοελληνίδα σήµερα καλύτερα να ζούσαµε στην εποχή του "homo erectus" όπου άµα γούσταρες γκόµενα, έπαιρνες ένα ροµαντικό...! ρόπαλο, ντανγκ στο κεφάλι και η δικιά σου ξυπνούσε στο νέο της σπιτικό (καµία φορά και γκαστρωµένη).

Share/Save/Bookmark

Δείτε όλες τις αναρτήσεις

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.
Σχόλια με Διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες της καινούριες αναρτήσεις μας στο Email σας. Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας
Επικοινωνήστε με το savsidir στο:
Image Hosted by ImageShack.us

My Banner

savsidir

Εσωτερικά Link

Twitter Savsidir

Αναγνώστες

Αναζήτηση εργασίας

Εργασία από την Careerjet