Προσοχή στο σκεύασμα Metabolite Adelgazante

Αναρτήθηκε από SavSidir 16 Μαρ 2010

Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι, όπως προκύπτει από ενημέρωση της αρμόδιας αρχής της Πορτογαλίας, διακινείται μέσω διαδικτύου (Ίντερνετ) μη εγκεκριμένο και ενδεχομένως πλαστό προϊόν με το όνομα
METABOLITE ADELGAZANTE που προορίζεται για την απώλεια βάρους και παρουσιάζεται ως εμβόλιο με γερμανική άδεια κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ανάλυσης της σύνθεσής του το προϊόν περιέχει δύο γυναικείες ορμόνες που δεν χρησιμεύουν για την απώλεια βάρους ή την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, μπορούν όμως να προκαλέσουν ανεπιθύμητες ενέργειες.

Εφιστάται η προσοχή των καταναλωτών, ώστε σε περίπτωση που έρθει στην κατοχή τους προϊόν με τα ανωτέρω χαρακτηριστικά, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.
Επισημαίνεται ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από μη εγκεκριμένες πηγές, όπως είναι το διαδίκτυο, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.

Δείτε όλες τις αναρτήσεις

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.
Σχόλια με Διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες της καινούριες αναρτήσεις μας στο Email σας. Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας
Επικοινωνήστε με το savsidir στο:
Image Hosted by ImageShack.us

My Banner

savsidir

Εσωτερικά Link

Twitter Savsidir

Αναγνώστες

Αναζήτηση εργασίας

Εργασία από την Careerjet