Ο παγκοσμίου φήμης, πρωταθλητής freestyle motocross Robbie Maddison, πραγματοποίησε σήμερα, ένα μοναδικό άλμα πάνω από τον Ισθμό της Κορίνθου με τη μοτοσυκλέτα του. Ο Robbie Maddison έγινε ο πρώτος fmx αναβάτης που επιχείρησε και κατάφερε κυριολεκτικά να πετάξει με τη μοτοσυκλέτα του, Honda 500, πάνω από τον Ισθμό της Κορίνθου.


Ο 28χρονος Αυστραλός, απογειώθηκε από τη νοτιοδυτική πλευρά του Ισθμού και αφού πραγματοποίησε άλμα μήκους 85 μέτρων, προσγειώθηκε με ασφάλεια στην απέναντι πλευρά. Ο Maddison πήρε φόρα από την ειδικά κατασκευασμένη ράμπα απογείωσης, επιτάχυνε τη μοτοσυκλέτα του αγγίζοντας τα 125χλμ/ ώρα, αψήφησε τις ισχυρές δίνες των ανέμων και "πέταξε" πάνω από τα νερά του Ισθμού, σε ύψος 95 μέτρων.

Το Freestyle Motocross, με ακροβατικά που κόβουν την ανάσα, αποτελεί ένα από τα πιο επικίνδυνα αθλήματα του κόσμου, με τον Robbie Maddison να είναι ένας από τους καλύτερους αθλητές FMX παγκοσμίως. Όμως, η κατάταξη ανάμεσα στους καλύτερους δεν είναι αρκετή για τον 28χρονο Αυστραλό. Ο Robbie αναζητά ολοένα μεγαλύτερους τίτλους και επιτεύγματα και έχει πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό εντυπωσιακών αλμάτων που θα έκαναν ακόμα και τον πασίγνωστο κασκαντέρ Evel Knievel περήφανο!

Το πλούσιο βιογραφικό του Αυστραλού αθλητή, περιλαμβάνει το άλμα-ρεκόρ 98,32 μέτρων κατά μήκος ενός γηπέδου ποδοσφαίρου, άλμα 25.5 μέτρων στην κορυφή της Αψίδας του Θριάμβου (Arc de Triomphe) στο Μικρό Παρίσι του Βέγκας, καθώς και άλμα πάνω από τη γέφυρα (Tower Bridge) του ποταμού Τάμεση, στο Λονδίνο.

"To να πραγματοποιήσω άλμα πάνω από τον Ισθμό με την μοτοσυκλέτα μου είναι μια πρόκληση στην οποία απλά δεν μπορούσα να αντισταθώ. Αυτό το εγχείρημα είχε τις μεγαλύτερες δυσκολίες που έχω αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα. Η μεγαλύτερη δυσκολία που έπρεπε να αντιμετωπίσω ήταν ο φόβος μου. Πιστεύω ότι στη ζωή πρέπει να παίρνουμε ρίσκα, γιατί αυτά, μας κάνουν πιο σοφούς. Το να έρθω λοιπόν αντιμέτωπος με κάτι τέτοιο, θα με βοηθήσει να μπορέσω να αντιμετωπίσω τις επόμενες προκλήσεις που θα προκύψουν στη ζωή μου. Είμαι ενθουσιασμένος που τα κατάφερα γιατί ,όπως είναι καταννοητό, είχα μόνο μια ευκαιρία" λέει ο Robbie.

Ο Maddo τώρα κατευθύνεται στην πόλη του Μεξικό, για τον πρώτο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Red Bull X- Fighters. Εκεί, ο "ιπτάμενος" Αυστραλός θα διεκδικήσει την πρωτιά στη πασίγνωστη Plaza de Toros, στις 16 Απριλίου.

Δείτε όλες τις αναρτήσεις

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.
Σχόλια με Διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες της καινούριες αναρτήσεις μας στο Email σας. Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας
Επικοινωνήστε με το savsidir στο:
Image Hosted by ImageShack.us

My Banner

savsidir

Εσωτερικά Link

Twitter Savsidir

Αναγνώστες

Αναζήτηση εργασίας

Εργασία από την Careerjet