Δεν είναι συνδεδεμένο με το ρεύμα., δεν έχει μπαταρίες δεν φορτίζει ηλιακά κι όμως ένα ραδιόφωνο 70 ετών μεταδίδει τραγούδια και ειδήσεις που χρονολογούνται από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Συγκεκριμένα, το «στοιχειωμένο» ραδιόφωνο φιλοξενείται σε κέντρο πολιτιστικής κληρονομιάς της Σκωτίας και τις τελευταίες μέρες έχει στην κυριολεξία αναστατώσει όλη την περιοχή!
Σύμφωνα με τους αυτήκοους μάρτυρες, από τη συσκευή ακούγονται αφιερώματα στον Ουίνστον Τσόρτσιλ υπό τη μουσική υπόκρουση της μουσικής του Glen Miller!

Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι, υποστηρίζουν ότι ακούνε, ραδιοφωνικές εκπομπές που μεταδίδουν νέα από τον...Β Παγκόσμιο πόλεμο, ομιλίες του Τσώρτσιλ και ήχους από την μπάντα του Glenn Miller- μουσικού που πέθανε το 1944!Όπως λένε, η μετάδοση γίνεται σε τυχαίες μέρες και ώρες και μπορεί να διαρκέσει μέχρι και μισή ώρα!

Ο Bob Sutherland, διαχειριστής του κέντρου πολιτιστικής κληρονομιάς, δηλώνει ότι η συσκευή έχει εξεταστεί από τεχνικούς, οι οποίοι αδυνατούν να εξηγήσουν αυτό που συμβαίνει!

"Δεν είναι μόνο ένας από εμάς που έχει ακούσει με τα αυτιά του τις εκπομπές! Σχεδόν όλοι όσοι μπαίνουμε εδώ μέσα, έχουμε γίνει μάρτυρες έστω και για μία φορά. Είμαστε σοβαροί άνθρωποι, δεν θα διακινδυνεύαμε να ρεζιλευτούμε λέγοντας ψέματα δημοσίως!",πρόσθεσε.

Thenewsbus

Δείτε όλες τις αναρτήσεις

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

2 σχόλια

  1. Παράδοξο,δεν ξέρω πώς να το σχολιάσω, φάρσα, μυστήριο, τι απ'τα δύο είναι;

    Posted on 22 Ιουνίου 2010 στις 8:14 μ.μ.

     
  2. SavSidir είπε:

    Κι εγώ το ίδιο έπαθα όταν το πρωτοδιάβασα...

    Posted on 22 Ιουνίου 2010 στις 8:20 μ.μ.

     

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.
Σχόλια με Διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες της καινούριες αναρτήσεις μας στο Email σας. Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας
Επικοινωνήστε με το savsidir στο:
Image Hosted by ImageShack.us

My Banner

savsidir

Εσωτερικά Link

Twitter Savsidir

Αναγνώστες

Αναζήτηση εργασίας

Εργασία από την Careerjet