Έφτασε το C-130 με τους Έλληνες ακτιβιστές

Αναρτήθηκε από SavSidir 3 Ιουν 2010


Έφτασε λίγο μετά τις 03.00 στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας το αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας το οποίο μεταφέρει τους 31 Έλληνες ακτιβιστές μαζί με 3 Γάλλους και έναν Αμερικανό.

Το αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας είχε απογειωθεί έντεκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα από το αεροδρόμιο Ντεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ.

Η διαδικασία αποδέσμευσης των ακτιβιστών ήταν πολύωρη. Ξεκίνησε από χθες το απόγευμα παρουσία του Έλληνα πρέσβη και δικηγόρου. Πάντως, όλοι οι ακτιβιστές βεβαιώθηκε ότι ήταν καλά στην υγεία τους.

Μετά τις πολύωρες διατυπώσεις οι ακτιβιστές έφτασαν στο αεροδρόμιο και επιβιβάστηκαν στο αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας το οποίο άρχισε να τροχοδρομεί στις 23.20.

Λίγο πριν από απογειωθεί το αεροσκάφος ζητήθηκε από τον πύργο ελέγχου να επιστρέψει στο χώρο στάθμευσης. Ο λόγος δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός.

Τελικά, δόθηκε νέα άδεια και το C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας με τους ακτιβιστές απογειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα από το ισραηλινό αεροδρόμιο.

tanea

Δείτε όλες τις αναρτήσεις

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.
Σχόλια με Διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες της καινούριες αναρτήσεις μας στο Email σας. Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας
Επικοινωνήστε με το savsidir στο:
Image Hosted by ImageShack.us

My Banner

savsidir

Εσωτερικά Link

Twitter Savsidir

Αναγνώστες

Αναζήτηση εργασίας

Εργασία από την Careerjet