10 πράγματα που δεν πρέπει να αποκαλύψεις στο πρώτο ραντεβού αν θέλεις και 2ο
Λένε ότι το ψέμα σκοτώνει τον ερώτα, η αλήθεια όμως τον καταστρέφει πριν καν αρχίσει. Για αυτό υπάρχουν 10 πράγματα που δεν πρέπει να πεις στο ταίρι σου, τουλάχιστον στο πρώτο ραντεβού..

Στο πρώτο ραντεβού δεν της αποκαλύπτεις ότι..

1 Είσαι κολλημένος με την πρώην σου. Είναι αλήθεια ότι στις γυναίκες αρέσουν οι άντρες που έχουν αισθήματα αλλά δεν θέλουν καθόλου τους άντρες που σκέφτονται άλλες γυναίκες εκτός από αυτές. Ζηλεύουν τρομερά τις άλλες γυναίκες , για αυτό άλλωστε τρώγονται μεταξύ τους.

2 Σε ενδιαφέρει το σεξ στη συγκεκριμένη περίπτωση. Οι γυναίκες καταλαβαίνουν από χιλιόμετρα ένα απελπισμένο άντρα που διψά για σεξ, και για αυτό το λόγω δεν πρόκειται να σου κάτσει ποτέ. Αν σκοπός σου είναι να την ρίξεις στο κρεβάτι, παίξε το παιχνίδι της αγάπης και μην βιάζεσαι.. λάου λάου

3 Μην δείξεις ότι δεν περνάς καλά με τους φίλους, επειδή αυτοί είναι λαλάκες . Το ότι δεν περνάς καλά δεν φταίνε οι φίλοι σου, εσύ τους διάλεξες! Αν πεις αυτό το πράγμα δεν ρίχνεις το φταίξιμο στους φίλους σου και γλυτώνεις, η κοπέλα θα καταλάβει ότι εσύ είσαι ο λαλάκας για αυτό και η φίλοι σου σε έχουν κάνει πέρα. Οπότε θα νομίζει ότι θα γατζωθείς επάνω και θα βρει το μπελά της. Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί τέτοιοι.. και ντροπιάζουν το είδος μας!

4 Μη μιλάς για οικογενειακά θέματα. Εντάξει δεν λέω να γράψεις στα @ρχίδι@ την οικογένεια σου και να μη μιλάς για αυτήν, απλά να προσέχεις τι θα πεις , δεν χρειάζεται να βγάλεις τα άπλυτα σας στην φόρα, τα οικογενειακά προβλήματα πρέπει να συζητηθούν μόνο μέσα στην οικογένεια . Άσε που τα προβλήματα σας δεν της ενδιαφέρουν..

5 Πίνεις και μεθάς. οκ είσαι μάγκας και κατεβάζεις μπουκάλια από ουίσκι αλλά μην νομίζεις ότι εντυπωσιάζει εκτός αν και αυτής της αρέσουν τα party και το αλκοόλ. Διαφορετικά θα νομίζει ότι είσαι κανένας χαμένος που δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του.

6 Μη τα λες όλα.. διατήρησε ένα μυστήριο. Μην αρχισείς να λες την ιστορία της ζωή σου και να μάθει τα πάντα για σένα μέσα σε μια μέρα, κρύψε μερικά πράγματα για να τα αποκαλύψεις στα επόμενα ραντεβού σου, για να έχει ενδιαφέρον η κατάσταση.. το καλύτερο θα ήταν να σε ανακαλύψει η ίδια .

7 Μην δείχνεις ότι είσαι λεφτάς ή άφραγκος. Μιλώντας για οικονομικά θέματα είναι μια άβολη κατάσταση. Αν είσαι πλούσιος θα φέρεσαι αλοζονικά και ειρωνικά. Αν είσαι απένταρος θα φαίνεσαι ένας άχρηστος μπατίρης που δεν κατάφερε τίποτα στην ζωή του. Όποια και να είναι η κατάσταση σας δείξτε πρώτα πόσο πλούσιο εσωτερικό κόσμο έχετε και αφήστε την να σας συγχαθεί για τα οικονομικά σας.

8 Είσαι πορωμένος με τις τσόντες. ΄Σχεδόν όλα τα αγόρια είναι πορωμένα με τις τσόντες , δεν χρειάζεται όμως να κάνεις μπάμ ότι όλη την ημέρα, τον παίζεις! Εάν όμως της αρέσουν οι τσόντες, τότε θα βρείτε άλλο ένα θέμα συζήτησης που θα σπάσει για καλά τον πάγο ..

9 Ο χαρακτήρας μου είναι έτσι ..ε… είναι αλλιώς. Πολύ μεγάλο λάθος να μιλήσεις για τον χαρακτήρα σου από το πρώτο ραντεβού. Αν το κάνεις αυτό , θα αρχίσει να σκέφτεται και να κρίνει τον εαυτό της, αν είναι η κατάλληλη για σένα . Αφήστε την συζήτηση «τι τύπος είμαι» στην άκρη και μιλήστε περι ανέμων και υδάτων..

10 Μελλοντικά σχέδια. Είναι λάθος να κάνεις σχέδια και να κανονίζεις από το πρώτο ραντεβού. Το να λες «θα βρεθούμε το άλλο Σάββατο» δείχνεις ότι είσαι προβλέψιμος και πάντα ελεύθερος. Κάτσε ρε φίλε, μέχρι το άλλο Σάββατο μπορεί να βρείς καμιά καλύτερη γκόμενα..

Δείτε όλες τις αναρτήσεις

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.
Σχόλια με Διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες της καινούριες αναρτήσεις μας στο Email σας. Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας
Επικοινωνήστε με το savsidir στο:
Image Hosted by ImageShack.us

My Banner

savsidir

Εσωτερικά Link

Twitter Savsidir

Αναγνώστες

Αναζήτηση εργασίας

Εργασία από την Careerjet