Βρήκαν τη λύση οι συνταξιούχοι

Αναρτήθηκε από SavSidir 21 Ιαν 2011

Όποιος επισκεφθεί τη Γευγελή των Σκοπίων, ιδιαίτερα την Πέμπτη που έχει λαϊκή αγορά, θα νομίσει ότι βρίσκεται σε ελληνική πόλη, αφού μόνον η ελληνική γλώσσα ακούγεται. Το ίδιο και στα βουλγαρικά χωριά, μετά τον Προμαχώνα.

Συνταξιούχος από τις Σέρρες, με 800 ευρώ μηνιαία σύνταξη, υποστηρίζει ότι ζει πλουσιοπάροχα στη Βουλγαρία και με… υπηρετικό προσωπικό.

Στη Γευγελή, από πλευράς Ευζώνων, και στο Μοναστήρι, από την πλευρά του συνοριακού σταθμού Νίκης, σύμφωνα με το σκοπιανό τύπο υπάρχει ζήτηση από τους Έλληνες για αγορά ακινήτων. Σε πρόσφατο δε ρεπορτάζ ελληνικού τηλεοπτικού σταθμού φάνηκε ότι δεν επισκέπτονται τις εν λόγω αγορές κάτοικοι μόνον των ακριτικών περιοχών. Πολίτης της Βέροιας πηγαίνει στα Σκόπια για τον οδοντίατρο και με την ευκαιρία γεμίζει το αυτοκίνητό του με βενζίνη και το πορτμπακάζ με τρόφιμα.

Η σκοπιανή Nova Makedonija υπολογίζει σε 13.000 τους Έλληνες που επισκέπτονται καθημερινά τα πρατήρια βενζίνης των Σκοπίων και ανεβάζει σε 140 εκατ. ευρώ το χρόνο το όφελος της σκοπιανής οικονομίας. Μάλιστα, σχολιάζει δηκτικά: «τους Έλληνες τους ενοχλεί η λέξη «μακεδονικός», αλλά δεν τους ενοχλεί η «μακεδονική» βενζίνη, τα «μακεδονικά» φρούτα και λαχανικά και να επισκέπτονται «Μακεδόνες» γιατρούς».

Πηγή

Δείτε όλες τις αναρτήσεις

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.
Σχόλια με Διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες της καινούριες αναρτήσεις μας στο Email σας. Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας
Επικοινωνήστε με το savsidir στο:
Image Hosted by ImageShack.us

My Banner

savsidir

Εσωτερικά Link

Twitter Savsidir

Αναγνώστες

Αναζήτηση εργασίας

Εργασία από την Careerjet