Έλαμψε μέσα στη φανέλα με το νούμερο 32 η Alyssia Crook που έπαιξε σε σχολικό αγώνα μπάσκετ με τα δύο της πόδια για τελευταία φορά. Η τελευταία της επιθυμία πριν από τον ακρωτηριασμό. Δείτε τι δήλωσε


Μία φανέλα με το νούμερο 32, μία τελευταία επιθυμία για τη δωδεκάχρονη Alyssia Crook που πρόκειται να υποβληθεί σε ακρωτηριασμό του αριστερού της ποδιού.

Λίγες μόνο ημέρες πριν από τη χειρουργική επέμβαση, η Alyssia Crook φόρεσε τη δική της εμφάνιση και μπήκε στο παρκέ ως βασική της ομάδας μπάσκετ του σχολείου της.

Έκλεψε την μπάλα, σκόραρε και απέκτησε το πολυπόθητο βίντεο να παίζει μπάσκετ έχοντας και τα δύο της πόδια. Ένα παιχνίδι που ζήτησε από τον παππού της να καταγράψει για να δείξει μετά από αρκετά χρόνια στα παιδιά της.

"Κάποια μέρα θέλω να μπορώ να δείξω στα παιδιά μου ότι έπαιξα μπάσκετ και με τα δύο μου πόδια", είπε η μαθήτρια στον προπονητή της σχολικής ομάδας του Baldwin Middle School.

"Ήθελα να παίξω με την πραγματική ομάδα και όταν μεγαλώσω θέλω να μπορώ να παίξω με τα παιδιά μου και να μην είμαι απλά θεατής", τόνισε η 12χρονη.

Η Alyssia, από τη γέννησή της ακόμα, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με τα πόδια της. Όταν οι γονείς της υιοθέτησαν την πεντάχρονη από ρωσικό ορφανοτροφείο, περπατούσε μόνο στις μύτες των ποδιών της.

Μετά από δεκάδες χειρουργικές επεμβάσεις και επισκέψεις σε ειδικούς, οι γιατροί τους ανακοίνωσαν πως θα πρέπει είτε να κοντύνουν και τα δύο της πόδια είτε να ακρωτηριάσουν αυτό που έχει πληγεί περισσότερο.

Η Alyssia Crook συνεχίζει να βλέπει με αισιοδοξία τη ζωή και προσφέρει δύναμη σε παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα, αναφέροντας πως αποτελούν δημιουργήματα του Θεού και είναι όμορφα με κάθε τρόπο.

Πηγή

Δείτε όλες τις αναρτήσεις

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.
Σχόλια με Διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες της καινούριες αναρτήσεις μας στο Email σας. Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας
Επικοινωνήστε με το savsidir στο:
Image Hosted by ImageShack.us

My Banner

savsidir

Εσωτερικά Link

Twitter Savsidir

Αναγνώστες

Αναζήτηση εργασίας

Εργασία από την Careerjet