Μέσου, διότι είναι η πλειοψηφία του λαού, αλλά και η μερίδα των πολιτών που διώκονται οικονομικά λες και είναι το γενικό κακό σε μια κρίση που έχει ξεσπάσει, σαν ένας εμφύλιος αλλά και συντοχρόνο παγκόσμιος πόλεμος.


Ας τα βάλουμε σε μια  σειρά.

Ο μέσος Έλληνας χρόνια τώρα έκανε αγώνες, θυσίες πολλές να φτάσει στο επίπεδο που δεν αγγίζει την φτώχεια, αλλά και δεν μπορεί να φτάσει στον οικονομικό παράδεισο του πλουσίου, όλα γνωστά.

Όμως στις μέρες μας τα πράγματα άλλαξαν. Διότι οι  σύγχρονες πολιτικές αλητείες, η οικονομική, εθνική και παγκόσμια τάξη πραγμάτων, έγινε επιθετική με το σύνθημα  (κατατροπώστε την μεσαία τάξη), πάρτε ότι έχουν και δώστε  στην μαύρη τρύπα χρέους που έχει ανοίξει το κεφάλαιο και η αιμοδιψή πλουτοκρατία.

Στο παιχνίδι του χρέους έχουν μεγάλη μερίδα ευθύνης οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ με τις κατευθυνόμενες ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ τους.

Όλοι οι πολιτικοί μηδενός εξαιρουμένου, (καλυπτόμενοι από νόμους που οι ίδιοι κατά καιρούς νομοθέτησαν), ΕΙΝΑΙ λαμόγια και άτομα με αυξημένο το ενδιαφέρον πλουτισμού και αυτοπροβολής. Επιρρεπείς σε συντεχνίες και τεχνάσματα πλουτισμού, εξασκημένοι πολύ καλά στην ανευθυνότητα προφασιζόμενοι, περί ευθηνών που ποτέ δεν αναλαμβάνουν με κόστος, παρά μόνον με λόγια. (ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΕΥΘΗΝΗΝ) που ακούμε πολύ συχνά κλπ.

 Είναι πανέτοιμοι για κάθε χρηματισμό, αλλά ιδιοφυείς ,φιλόπατρις!!! χωρίς ίχνος πατριωτισμού με Offshore εταιρείες και με εκατομμύρια υπογραφές σε προμήθειες, αλλά και χιλιάδες συμβάσεις εκατομμύριων εις βάρος της Πατρίδας και του Λαού, με το πρόσχημα υπέρ  του κοινού συμφέροντος.

Αλλά αν όλα τα ανωτέρω δεν είναι αληθή.

Τότε γιατί είναι τόσο υποτακτικοί; χαμηλόφωνοι; δουλοπρεπείς; χωρίς Εθνική υπερηφάνεια μπρος στην Κυράτσα Γερμανίδα Καγκελάριο; και τον Φιόγκο Γαλλοπρόεδρο; που οι δυο τους μας αντιμετωπίζουν δουλοπάροικους και κλεφτρόνια. Γιατί δεν αντιδρούν στις προσβολές των επιτρόπων της ΕΕ όταν λεν θα στείλουν επιτελείς να βάλουν τάξει στα υπουργεία στους εισπρακτικούς μηχανισμούς, να επισπεύσουν τις αποκρατικοποιήσεις κλπ. Αυτά δεν συμβαίνουν σε πολιτισμένες και δημοκρατικές χώρες, Η μεγάλη παρέα που μας κυβερνά έχει πουλήσει την χώρα.

Μας αποκαλύπτουν μέρα με την μέρα τους όρους της πωλητήριας σύμβασης και τίποτε άλλο.

Πως είναι δυνατόν να μας δανείζουν και να μας υβρίζουν συντοχρόνο, με τη σύμφωνη γνώμη των πολιτικών μας.

Έχετε δει ποτέ, Τραπεζίτη να σου δίνει δάνειο, και να έρχεται στο σπίτι σου να δει αν εκπληρώνεις τις συζυγικές σου υποχρεώσεις; να σου λέει κόψε το βραδινό, να μην αγοράζεις τσιγάρα, να μην χρησιμοποιείς το αυτοκίνητο σου λόγω καυσίμων, να μην έχεις περισσότερα από ένα παιδί, το σπίτι σου να έχει μόνο ένα υπνοδωμάτιο, να μην κάνεις δώρα στις γιορτές των φίλων σου και άλλα τρελά, μόνο και μόνο να έχει σιγουριά εξόφλησης του δανείου; και απ’ την άλλη μεριά εσύ να γίνεσαι κέρβερος στα παιδιά σου,  δυνάστης για χάρη του τραπεζίτη.

Όταν έστησε την τράπεζα του, είχε κλέψει προηγουμένως με τα όπλα όλο το βιος σου, καθώς και τα φυλαγμένα χρυσαφικά σου. Βλέπε:  ΣΥΜΒΑΣΗ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟ 41 ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ αξία σημερινή 170 δις ΕΥΡΩ .

Γιατί να εξοφλήσουμε τα χρέη μας χωρίς να ψάξουμε, πως και γιατί χρωστάμε όλα αυτά που μας λένε. Πως και γιατί πληρώναμε εξοπλισμούς με δανεικά σε μια διεθνή κοινωνία εκβιαστών πχ. Βλέπε Τουρκικές απειλές στο αιγαίο, όντας η Τουρκία σύμμαχος ΝΑΤΟ και εχθρός, είδατε ποτέ την Ενωμένη Ευρώπη να πάρει το μέρος μας;

Ποιος πολιτικός σήκωσε το ανάστημα του σ’ αυτούς τους εκβιασμούς, που πλούτιζαν, τους Φίλους Αμερικανούς, και Ευρωπαίους συμμάχους και εταίρους μας.

Πως διογκώθηκε ένα ψεύτικο χρέος με υπερκοστολογίσεις των εξοπλισμών, με τις αγορές του αιώνα, με λαδωμένους υπουργούς; για να είμαστε τα καλά κουταβάκια της Ευρωπαϊκής Ένωσης που με το αίμα μας, τον ιδρώτα μας, μας υπερχρέωναν να φιλάμε τα σύνορα μιας ολόκληρης γηραιάς Ηπείρου;

Είναι όλοι τους στυγνοί  εκβιαστές, και συμφεροντολόγοι διότι έχουν το πάνω χέρι, με την συγκατάθεση των  πολιτικών μας.

Πως είναι δυνατόν μετά από 3 χρόνια ύφεσης, περικοπών δημοσίων δαπανών, εντολών και πιέσεων της  τρόικας, η οικονομία να είναι ακόμη σε χειρότερη κατάσταση, απ’ ότι μπαίνοντας στον μηχανισμό στήριξης, ενώ σκοπός του δανεισμού είναι να πάρουμε μια ανάσα να ανασκουμπωθούμε και να εφορμήσουμε για καλλίτερες επιδόσεις. Έτσι τουλάχιστον εννοούσαν και έπεισαν τον λαό να κάτσει στα αυγά του και αγόγγυστα να υποστεί τις συνέπειες.

Είναι λοιπόν αλήθεια όσα μας σερβίρουν;

Όταν ο Τσολάκογλου συνθηκολόγησε η Ελλάδα είχε ήδη ηττηθεί ουσιαστικά από τον Άξονα.

Στις μέρες μας  υπήρχαν τεράστια περιθώρια διαπραγμάτευσης, γιατί δεν ήταν έτοιμοι Ουάσιγκτον, Βρυξέλλες και Βερολίνο να διακινδυνεύσουν μια παγκόσμια οικονομική κρίση και μια κρίση της ΕΕ για να περάσει το μεσοπρόθεσμο! Μόνο ηλίθιοι ή απατεώνες μπορούν να υποστηρίξουν κάτι τέτοιο. Είναι λοιπόν διπλά και τριπλά προδότες οι σημερινοί, γιατί συνθηκολόγησαν χωρίς να έχουν ηττηθεί, προκαλώντας με τη συνθηκολόγηση την ήττα.

Θεωρητικά τουλάχιστον, μια τόσο απελπιστική κατάσταση προσφέρει με την  ακρότητας της και τη μόνη δημοκρατική λύση  είναι η πολιτική αφύπνιση του ελληνικού λαού, το μεγαλειώδες κίνημα των Πλατειών. Αυτό που καθυστερεί όμως επικίνδυνα είναι η εμφάνιση ηγεσιών, ιδεών, προγραμμάτων, η πολιτική και προγραμματική συγκρότηση των αντιμνημονιακών δυνάμεων, η διεθνής τους δικτύωση.

Οι δυνάμεις που επιτίθενται στον ελληνικό λαό το γνωρίζουν, γι’ αυτό και επιχειρούν να κάνουν ότι περισσότερο μπορούν όσο πιο γρήγορα γίνεται, εκμεταλλευόμενες την ύπαρξη της τωρινής κυβέρνησης, όσο υπάρχει. Δεν αρκούν οι αγριοφωνάρες και γενικόλογες καταγγελίες, χρειαζόμαστε συγκροτημένες ιδέες και προγράμματα.

Αλλά αν οι βουλευτές και οι υπουργοί δεν θέλουν αποδοκιμασίες, μπορούν κάλλιστα και απλούστατα να τις αποφύγουν, τιμώντας τον όρκο τους.

Οι τελευταίες εξελίξεις μοιάζουν, δυστυχώς, να επιβεβαιώνουν όσους υποστηρίζουν ότι εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με μια καλή ή μια κακή κυβέρνηση, έχουμε να κάνουμε με μια “οθόνη”, που αποκρύπτει την “κατάληψη”, στην πραγματικότητα, του ελληνικού κυβερνητικού και κρατικού μηχανισμού από αλλότριες δυνάμεις, που χρησιμοποιώντας το όνομα του Πρωθυπουργού μπόρεσαν να ελέγξουν το μεγαλύτερο κόμμα της χώρας και στη συνέχεια την κυβέρνηση και το ελληνικό κράτος, προκαλώντας και εκμεταλλευόμενοι την κρίση.

Η  διαφορά όμως της σημερινής ελληνικής περίπτωσης, είναι η ολοκληρωτική αποξένωση της κυβέρνησης από την ελληνική κοινωνία. Ούτε οι κυβερνήσεις των Αποστατών, ούτε η Χούντα του Παπαδόπουλου, ήταν καθ’  οιονδήποτε τρόπο αντιπροσωπευτικές του ελληνικού λαού ή ανεξάρτητες κατ’ ελάχιστον έναντι των Ξένων.

Ακόμα κι αυτές όμως είχαν κάποιο όριο στο τι μπορούσαν να κάνουν.

Δεν είναι αξιόπιστος, κάποιος που φιλοδοξεί να σώσει την Ελλάδα, αν εξωραΐζει την πραγματικότητά της.

Στο τέλος αυτή η κυβέρνηση, είναι  τόσο ανίκανη να διαμεσολαβήσει μεταξύ Ελληνικού λαού και διεθνούς συστήματος, να γίνει μπούμερανγκ και για τις δυνάμεις που τη χρησιμοποιούν.

Στο μέτρο ιδίως που αδυνατεί να παγιώσει την κυριαρχία τους στη χώρα, οδηγώντας είτε σε εξέγερση, είτε σε εθνική κατάρρευση. Τότε μπορούν να ενεργοποιηθούν οι δυνάμεις του Χάους.

Αν λοιπόν ο πρωθυπουργός απειλείται  από οικονομικούς δολοφόνους που ως γνωστόν δρουν κατ’ εντολή των  διεθνών οικονομικών κέντρων, δεν έχει άλλο τι να κάνει από το να ακολουθήσει το παράδειγμα των Σουλιωτισσών και να αποτινάξει τον ζυγό από τον λαό που τόσο αγαπά και προστατεύει χαχαχαχα.

Η να παραιτηθεί πάραυτα, διότι δεινά σπέρνει και θερίζει, αυτός και η μεγάλη παρέα του.


Η ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΠΕΘΑΝΕ.

ΖΗΤΩ Η ΦΤΩΧΕΙΑ.

ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ  ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ.

ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΩΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ.

Η ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΟΣΟ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΨΕΥΔΕΣΘΗΣΕΙΣ.



Γαλουτζής Δημήτρης
Κάτοικος Γιαννακοχωρίου

Δείτε όλες τις αναρτήσεις

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.
Σχόλια με Διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες της καινούριες αναρτήσεις μας στο Email σας. Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας
Επικοινωνήστε με το savsidir στο:
Image Hosted by ImageShack.us

My Banner

savsidir

Εσωτερικά Link

Twitter Savsidir

Αναγνώστες

Αναζήτηση εργασίας

Εργασία από την Careerjet