Ο διάσημος φωτογράφος Nick Hannes περιγράφει στο προσωπικό του μπλογκ πως έπεσε πάνω σε ένα.. παράξενο γάμο στην Ελλάδα. Καθώς περιηγούνταν στην Πάτρα για ένα έργο του που σχετίζεται με τη Μεσόγειο έπεσε πάνω σε ένα γάμο περίεργο θέαμα..

Ένα γαμήλιο γλέντι τελέστηκε σε... πρατήριο καυσίμων! Ο Χρήστος Καραλής (44), ο οποίος παντρεύτηκε την Άννα (26), αποφάσισε να αποφύγει τα παραπανίσια έξοδα γιορτάζοντας την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του στο ίδιο του το πρατήριο.

Ο φωτογράφος μίλησε με τους παρευρισκόμενους και ένας εκ των καλεσμένων του είπε: "Παρακαλώ δείξτε αυτές τις φωτογραφίες στη Μέρκελ! Ο Έλληνας συνεχίζει να γιορτάζει και να γελά, ακόμη και όταν του έχουν πάρει όλα τα χρήματα γράφει ο Χάνες."

Στο γάμο δεν έλειπε το κέφι, η φιλοξενία, η καλή διάθεση και φυσικά το.. συρτάκι σύμφωνα με τα λεγόμενα του διάσημου φωτογράφου.

Φωτογραφίες από αυτόν τον αλλιώτικο γάμο δημοσιεύτηκαν όχι μόνο στο προσωπικό μπλογκ του φωτογράφου αλλά και στη βέλγικη εφημερίδα De Standaard.

theinsider.gr

Δείτε όλες τις αναρτήσεις

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

1 Σχόλια

  1. Παρόμοιες φωτογραφίες αποκλείεται να έχει τραβήξει ξανά.

    Posted on 3 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:36 π.μ.

     

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.
Σχόλια με Διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες της καινούριες αναρτήσεις μας στο Email σας. Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας
Επικοινωνήστε με το savsidir στο:
Image Hosted by ImageShack.us

My Banner

savsidir

Εσωτερικά Link

Twitter Savsidir

Αναγνώστες

Αναζήτηση εργασίας

Εργασία από την Careerjet