Γνωρίστε την Ίππο, ένα πανέμορφο υβρίδιο ζέβρας και γαϊδάρου. Η Ίππο γεννήθηκε μόλις πριν από τέσσερις μήνες σε ένα καταφύγιο ζώων στην Φλωρεντία της Ιταλίας...

Οι γονείς της συναντήθηκαν κατά τύχη, όταν ο πατέρας της Μάρτιν (η ζέβρα) πήδηξε το φράχτη και μπήκε σε μια περίφραξη που βρίσκονταν μερικά γαϊδούρια Amiata, ένα είδος προς εξαφάνιση. Εκεί συνάντησε την Γιάντα (το γαϊδούρι), την πλησίασε και δώδεκα μήνες αργότερα γεννήθηκε η Ίππο!

Υβρίδια όπως η Ίππο είναι πολύ σπάνια. Συνδυάζουν διάφορα χαρακτηριστικά και από τα δύο γονικά είδη – η συνολική τους εμφάνιση μοιάζει περισσότερο με εκείνη του γαϊδάρου – αλλά έχουν ριγέ πόδια και άγριο ταμπεραμέντο.

Δυστυχώς τα υβρίδια όπως η Ίππο είναι συχνά στείρα εξαιτίας των διαφορετικών αριθμών χρωμοσωμάτων. Πάντως είναι δεδομένο ότι η μοναδική ιστορία και η εμφάνισή της μικρής Ίππο θα της αποφέρει πολλούς νέους φίλους στο μέλλον!

Δείτε τη μικρή Ίππο και στο βίντεο...








Πηγή: dinfo.gr

Δείτε όλες τις αναρτήσεις

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.
Σχόλια με Διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες της καινούριες αναρτήσεις μας στο Email σας. Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας
Επικοινωνήστε με το savsidir στο:
Image Hosted by ImageShack.us

My Banner

savsidir

Εσωτερικά Link

Twitter Savsidir

Αναγνώστες

Αναζήτηση εργασίας

Εργασία από την Careerjet