Ηφαιστειακός χειμώνας εν όψη

Αναρτήθηκε από SavSidir 5 Ιουν 2010


Αν και ακούμε συνεχώς για υπερθέρμανση του πλανήτη με όλη την βιομηχανία που έχει στηθεί γύρω από την αυτή την θεωρία(οικολογικά προϊόντα,απορρυπαντικά, λαμπτήρες κλπ) ωστόσο αρκετοί και σοβαρότεροι επιστήμονες υποστηρίζουν το αντίθετο.

Μιλούν για μια νέα εποχή, μίνι ή και μεγάλων παγετώνων,που οφείλονται σε φυσιολογικούς κύκλους του κλίματος, άλλα και σε προσεχείς εκρήξεις ηφαιστείων.

Ο Πρόεδρος της Ισλανδίας σε συνέντευξή του προειδοποιεί ότι η έκρηξη στην Ισλανδία είναι μια πρόβα για την έκρηξη του ηφαιστείου στην Κάτλα που αναμένουν οι επιστήμονες και πρέπει να γίνουν διεθνείς προετοιμασίες για ηφαιστειακές εκρήξεις που θα προκαλέσουν ηφαιστειακό χειμώνα με χιονοπτώσεις και στα δύο ημισφαίρια,χειμώνα καλοκαίρι!

"Οι υπερεκρήξεις ηφαιστείων σημειώνονται κάθε μερικές εκατοντάδες χρόνια, επομένως γνωρίζουμε ότι σύντομα θα έχουμε μια καινούργια. Οι δύο βασικοί υποψήφιοι- το Γέλοουστοουν στο Γουαϊόμινγκ και το Κάμπι Φλεγκρέι στη Νότια Ιταλία παρακολουθούνται συστηματικά, κανείς όμως δεν γνωρίζει πότε θα εκραγούν."

2008 Νew Scientist Μagazine"

Το βίντεο το είδαμε στο κανάλι youtube.relaxpeace το οποίο προσθέτει: Η δοκιμασμένη συμφιλιωτική Αυτάρκεια είναι η καλύτερη παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές! Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη διάδοσή της! Έχουμε αποσιωπημένη παγκόσμια ψύξη, λιγότερους υδρατμούς, μεγάλες ξηρασίες ενδιάμεσα.

Η ανθρωπότητα επέζησε πολλών ηφαιστειακών χειμώνων και παγετωδών περιόδων χάρη στην αλληλοβοήθεια, τον έλεγχο των γεννήσεων και την αυτάρκεια! Ας μην περιμένουμε τους εγωμανείς για να αρχίσουμε να εκπαιδεύουμε τα παιδιά στην ευέλικτη κτηνοτροφία.Αποκέντρωση-Αυτάρκεια και για ενδεχόμενη ψύξη από απρόβλεπτη μεγάλη ηφαιστειακή έκρηξη.

Οι ηφαιστειακοί χειμώνες είναι συχνό φαινόμενο, μόνο που παλιά δεν ήξεραν γιατί συννεφιάζει ξαφνικά ο ουρανός για μήνες.
 



ΒΙΣΑΛΤΗΣ /visaltis.blogspot

Δείτε όλες τις αναρτήσεις

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.
Σχόλια με Διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες της καινούριες αναρτήσεις μας στο Email σας. Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας
Επικοινωνήστε με το savsidir στο:
Image Hosted by ImageShack.us

My Banner

savsidir

Εσωτερικά Link

Twitter Savsidir

Αναγνώστες

Αναζήτηση εργασίας

Εργασία από την Careerjet