Δώρο "Μαζί τα φάγαμε" στον Πάγκαλο

Αναρτήθηκε από SavSidir 1 Απρ 2011

Ένα κουτί σοκολατάκια ήταν το δώρο των Οικολόγων Πράσινων για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο, ως πρωταπριλιάτικη προσφορά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος με τίτλο "Μαζί τα φάγαμε: Πρωταπριλιάτικη προσφορά των Οικολόγων Πράσινων στον κ. Πάγκαλο", το δώρο δεν έγινε δεκτό από το πολιτικό του γραφείο.

Από το κουτί, έλειπαν όλα τα σοκολατάκια εκτός από ένα και στάλθηκε στο πολιτικό του γραφείο στην οδό Πειραιώς, όπου και ανοίχτηκε επιτόπου. Στη θέση των γλυκών που έλειπαν υπήρχε σημείωμα που έγραφε "Μαζί τα φάγαμε".

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση οι συνεργάτες του αντιπροέδρου, επέστρεψαν το κουτί ως απαράδεκτο, επειδή προφανώς δεν διαθέτουν το χιούμορ του προϊσταμένου τους, που έχασε έτσι και την ευκαιρία να γευθεί το τελευταίο σοκολατάκι.

Τα υπόλοιπα γλυκά του κουτιού είχαν μοιραστεί προηγουμένως σε πρόσφυγες και περαστικούς στην Πλατεία Κουμουνδούρου, κοντά στα γραφεία των Οικολόγων Πράσινων.

Πηγή

Δείτε όλες τις αναρτήσεις

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.
Σχόλια με Διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες της καινούριες αναρτήσεις μας στο Email σας. Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας
Επικοινωνήστε με το savsidir στο:
Image Hosted by ImageShack.us

My Banner

savsidir

Εσωτερικά Link

Twitter Savsidir

Αναγνώστες

Αναζήτηση εργασίας

Εργασία από την Careerjet