Ψεύτικη εγκυμοσύνη και διασημότητα

Αναρτήθηκε από SavSidir 30 Οκτ 2011

Πλούσια και διάσημη έγινε μια μαθήτρια από την πολιτεία της Ουάσιγκτον, η οποία υποδύθηκε ότι ήταν έγκυος προκειμένου να καταγράψει τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας και τώρα δέχεται σωρεία προτάσεων για τηλεοπτικές εμφανίσεις, ενώ η ιστορία της θα γίνει ταινία και βιβλίο.

Η Gaby Rodriguez ήταν μόλις 17 ετών τον περασμένο Απρίλιο, όταν εμφανίστηκε στο συμβούλιο του σχολείου της Toppenish High School και δήλωσε έγκυος, αλλά, επειδή δεν ήταν, φρόντισε για τους επόμενους μήνες να «φουσκώσει» τεχνητώς την κοιλιά της, ώστε να είναι ακόμη πιο πειστική και να μετρήσει αντιδράσεις.


Η οικογένειά της με την εξαίρεση της μητέρας της, οι καθηγητές, αλλά και οι συμμαθητές δεν είχαν ιδέα ότι επρόκειτο για ένα κοινωνικό πείραμα, μέσα από το οποίο η Γκάμπι ήθελε να καταγράψει «Στερεότυπα, φήμες και στατιστικές», όπως ήταν και ο τίτλος της εργασίας αποφοίτησής της, την οποία παρουσίασε στο σχολείο της.
Πηγή

Δείτε όλες τις αναρτήσεις

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.
Σχόλια με Διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες της καινούριες αναρτήσεις μας στο Email σας. Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας
Επικοινωνήστε με το savsidir στο:
Image Hosted by ImageShack.us

My Banner

savsidir

Εσωτερικά Link

Twitter Savsidir

Αναγνώστες

Αναζήτηση εργασίας

Εργασία από την Careerjet