Δέντρο φύτρωσε στον πνεύμονα 28χρονου

Αναρτήθηκε από SavSidir 15 Απρ 2009

Πρωτοφανές ιατρικό περιστατικό αποκάλυψε το νυστέρι ρώσων γιατρών κατά την χειρουργική επέμβαση 28χρονου που διαγνώστηκε ότι έπασχε από καρκίνο του πνεύμονα. Στο χειρουργείο οι γιατροί ανακάλυψαν ότι ο νεαρός άνδρας τελικά δεν είχε όγκο , αλλά ένα δεντράκι 5 εκατοστών που φύτρωσε κατά πρωτοφανή τρόπο πάνω στον πνεύμονα.

Ο Artyom Sidorkin είχε παραπονεθεί για βήχα, συχνούς πόνους στο στήθος , ενώ έκανε κι αιμοπτύσεις . Οι ακτινογραφίες του έδειξαν ένα ξένο σώμα δίπλα στον πνεύμονα που θεωρήθηκε ότι ήταν όγκος.

Όμως κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης οι γιατροί διαπίστωσαν έκπληκτοι , ότι το ξένο σώμα ήταν ένα ελατάκι !!! «Νόμιζα πως είχα παραισθήσεις» δήλωσε ο χειρουργός Vladimir Kamashev , αναπληρωτής διευθυντής του ογκολογικού νοσοκομείου του Udmurtian. «Για να επιβεβαιώσω αυτό που έβλεπα κάλεσα τον βοηθό μου για δει κι αυτός το πρωτοφανές φαινόμενο..»

Η εξήγηση που δόθηκε ήταν πως ο 28χρονος εισέπνευσε τον σπόρο , ο οποίος εγκαταστάθηκε στον πνεύμονα και φύτρωσε εκεί. Το κομμάτι του πνεύμονα που αφαιρέθηκε μαζί με το μικρό έλατο κρατήθηκε και φυλάχθηκε σε ειδικό διάλυμα για να μελετηθεί καθώς παρόμοιο φαινόμενο δεν έχει εμφανιστεί ξανά παγκοσμίως...


ΠΗΓΗ: www.protothema.gr

Share/Save/Bookmark

Στην Αρχή

Δείτε όλες τις αναρτήσεις

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.
Σχόλια με Διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες της καινούριες αναρτήσεις μας στο Email σας. Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας
Επικοινωνήστε με το savsidir στο:
Image Hosted by ImageShack.us

My Banner

savsidir

Εσωτερικά Link

Twitter Savsidir

Αναγνώστες

Αναζήτηση εργασίας

Εργασία από την Careerjet