H υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο!

Αναρτήθηκε από SavSidir 5 Ιουν 2010


Oι μητροπόλεις Κασσανδρείας  και Θεσσαλονίκης  αντικατέστησαν το γνωστό παπά -οπαδό του ΠΑΟΚ που υπηρετούσε σαν ιερέας στον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης.

Η εκκλησία του Αγίου Αθανασίου ανήκει στη δικαιοδοσία της μητρόπολης Κασσανδρείας.  Έτσι με έγγραφο που στάλθηκε (αριθμός πρωτοκόλλου 321) γνωστοποιήθηκε στον παπά - Χρήστο, ότι ο Μητροπολίτης Κασσανδρείας Νικόδημος αποφάσισε να ορίσει άλλον ιερέα στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Τριλόφου.

Η απόφαση λοιπόν αυτή ήταν το "χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου",  αφού  από τον Απρίλιο, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος είχε δείξει την έντονη δυσαρέσκειά του για τις δημόσιες εμφανίσεις του ΠΑΟΚτσή ιερέα.

Το κατηγορητήριο φοβερό: Πηγαίνει και παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Απόφαση : ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (μετάθεση)

Όλοι φυσικά θυμόμαστε τις τιμωρίες που επέβαλε η εκκλησία στους παπάδες-real estate για την υπόθεση του βατοπεδίου.
Απόφαση: ΑΘΩΟΙ

Αυτά από εμάς τα σχόλια δικά σας....

........................................................

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ EAST SIDE

Έχουμε μάθει στην ζωή μας να σεβόμαστε το έργο του κάθε ανθρώπου και να αγωνιζόμαστε για το δίκιο. Ανθρώπους της εκκλησίας που βοήθησαν συνανθρώπους μας για να ξεφύγουν από τα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα όπως η μάστιγα των ναρκωτικών, η ανεργία, η φτώχια, θα πρέπει να τους στηρίζουμε. Ο παπα-Χρήστος φέρνει με την κοινωνική του συναναστροφή το κοινωνικό και πνευματικό έργο της εκκλησίας στον λαό. Ο παπα-Χρήστος είναι ένας από εμάς. Εάν, λοιπόν, δεν συνάδει με την κοινωνική ζωή του ιερέα η παρακολούθηση ποδοσφαιρικών αγώνων , τότε δεν συνάδει και η ενασχόληση της εκκλησίας με χρηματοπιστωτικές συναλλαγές, για να είμαστε και επίκαιροι (βλέπε άνθιμος, βατοπέδι, κτλ)

Ο παπα-Χρήστος τιμωρείται για την αγάπη του για το μεγαλύτερο λαϊκό αθλητικό σωματείο και ταυτίστηκε με τους χιλιάδες οπαδούς μιας ομάδας που εκπροσωπεί την ζωντανή ιστορία των Ελλήνων προσφύγων της Κωνσταντινούπολης.

Η ενέργεια των μητροπολιτών Θεσσαλονίκης και Κασσανδρείας, θυμίζει την λογική του πενταγώνου που προσπαθεί να περικυκλώσει το τετράγωνο.....

Εμείς θα ‘μαστε πάντα εκεί για να άρουμε τον αποκλεισμό του δικού μας παπά από την παρακολούθηση της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας και θα συνεχίσουμε να τον καλωσορίζουμε στην ΚΕΡΚΙΔΑ και στην ΚΑΡΔΙΑ μας!!!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΠΑ , ΠΑΠΑ ......

Οι ΣΦ ΠΑΟΚ EAST SIDE,

Θέρμης, Επανομής, Ν.Μηχανιώνας, Περαίας

paokmania

Δείτε όλες τις αναρτήσεις

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.
Σχόλια με Διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες της καινούριες αναρτήσεις μας στο Email σας. Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας
Επικοινωνήστε με το savsidir στο:
Image Hosted by ImageShack.us

My Banner

savsidir

Εσωτερικά Link

Twitter Savsidir

Αναγνώστες

Αναζήτηση εργασίας

Εργασία από την Careerjet