Η στρατιωτική μονάδα Blue Army είναι επίλεκτη μονάδα χάκερ του στρατού της Κίνας.

Για την προστασία της κινεζικής δημοκρατίας από ηλεκτρονικές επιθέσεις η Κίνα φαίνεται πως διαθέτει μονάδα στο στρατό της, σύμφωνα με δηλώσεις αξιοματούχων, που αποτελείται από 30 hackers.

H μονάδα, αυτή, ονομάζεται “Blue Army” και σύμφωνα με την κυβέρνηση, έχει δημιουργηθεί, για την προστασία του People’s Liberation Army (PLA) από ηλεκτρονικές επιθέσεις.

Τα μέλη του Blue Army, είναι οι καλύτεροι χάκερ της χώρας και συγκεντρώθηκαν από διάφορα κανάλια και περιλαμβάνουν, στρατιώτες του PLA, αξιωματικούς, φοιτητές και διάφορους πολίτες.

Σίγουρα η παραδοχή της ύπαρξής αυτής της μονάδας πολύ πιθανό να προκαλέσει διάφορους φόβους στις κυβερνήσεις του κόσμου για τυχόν Κινεζική ηλεκτρονική επίθεση στα συστήματά τους αφού σύμφωνα με τις εταιρείες ασφάλειας, η πλειοψηφία των ψηφιακών επιθέσεων σε ολόκληρο το Internet προέρχεται από την Κίνα.

Πηγή

Δείτε όλες τις αναρτήσεις

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.
Σχόλια με Διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες της καινούριες αναρτήσεις μας στο Email σας. Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας
Επικοινωνήστε με το savsidir στο:
Image Hosted by ImageShack.us

My Banner

savsidir

Εσωτερικά Link

Twitter Savsidir

Αναγνώστες

Αναζήτηση εργασίας

Εργασία από την Careerjet