Ιστορίες του Χάλλεϋ

Αναρτήθηκε από SavSidir 15 Μαρ 2009

  • Ο ∆ΙΟΙΚΗΤΗΣ ΕΝΟΣ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΞΕ∆ΩΣΕ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ∆ΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥ:
Αύριο το βράδυ περί τις 20.00 ο κοµήτης του Χάλλεϋ θα είναι ορατός στην περιοχή µας, γεγονός το οποίον συµβαίνει µόνο µία φορά κάθε 75 χρόνια.
Οι άνδρες, µε στολή ασκήσεων, να βρίσκονται συγκεντρωµένοι στον χώρο συγκεντρώσεως του τάγµατος όπου θα τους εξηγήσω το σπάνιο αυτό φαινόµενο.
Σε περίπτωση βροχής, δεν θα µπορούµε να δούµε τίποτε, οπότε συγκεντρώσατε τους άνδρες στο αµφιθέατρο και θα τους δείξω ταινίες του φαινοµένου.

  • Ο ΕΠΙΤΕΛΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΟΧΑΓΟ:
Κατά διαταγή του ∆ιοικητού, αύριο περί την 20.00, ο κοµήτης του Χάλλεϋ θα εµφανιστεί πάνω από τον χώρο συγκεντρώσεως του τάγµατος.
Αν βρέξει συγκεντρώστε τους άνδρες έξω µε στολή ασκήσεων και φέρτε τους µε βήµα στο αµφιθέατρο, όπου θα λάβει χώρα το σπάνιο αυτό φαινόµενο, κάτι που συµβαίνει µια φορά κάθε 75 χρόνια.

  • Ο ΛΟΧΑΓΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ∆ΙΜΟΙΡΙΤΕΣ:
Κατά διαταγή του ∆ιοικητού, µε στολή ασκήσεων περί τις 20.00 αύριο το βράδυ, το φαινόµενο του κοµήτη του Χάλλεϋ θα εµφανιστεί στο αµφιθέατρο.
Σε περίπτωση βροχής στο χώρο συγκεντρώσεως του τάγµατος, ο ∆ιοικητής θα δώσει άλλη διαταγή, κάτι το οποίο συµβαίνει µια φορά κάθε 75 χρόνια.

  • Ο ∆ΙΜΟΙΡΙΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΟΧΙΑ:
Αύριο περί τις 20.00 ο διοικητής θα εµφανιστεί στο αµφιθέατρο µε τον κοµήτη του Χάλλεϋ κάτι το οποίο συµβαίνει κάθε 75 χρόνια.
Αν βρέξει ο ∆ιοικητής θα διατάξει τον κοµήτη στο χώρο συγκεντρώσεως του τάγµατος.

  • Ο ΛΟΧΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ∆ΙΜΟΙΡΙΑ:
Όταν βρέξει αύριο περί τις 20.00, ένα φαινόµενο, ο 75χρονος Στρατηγός Χάλλεϋ, συνοδευόµενος από το ∆ιοικητή θα διασχίσει οδηγώντας τον κοµήτη του, το χώρο συγκεντρώσεως του τάγµατος, µε στολή ασκήσεων.

  • ∆ΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ:
Ήρθε ο Στρατηγός µεσ' τη βροχή, µε µια Χάρλεϋ, σαν κοµήτης και φορούσε στολή ασκήσεων.

Δείτε όλες τις αναρτήσεις

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.
Σχόλια με Διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες της καινούριες αναρτήσεις μας στο Email σας. Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας
Επικοινωνήστε με το savsidir στο:
Image Hosted by ImageShack.us

My Banner

savsidir

Εσωτερικά Link

Twitter Savsidir

Αναγνώστες

Αναζήτηση εργασίας

Εργασία από την Careerjet