Προφίλ μιας όμορφης ξανθιάς κοπέλας είχε δημιουργήσει στο Facebook μια εισπρακτική εταιρεία από τον Καναδά και προσέθετε ως φίλους τους πελάτες που χρωστούσαν έτσι ώστε να τους παρακολουθεί.

Η CBV Collections είχε δημιουργήσει ένα ελκυστικό προφίλ στο Facebook, με το όνομα Jenny Anderson, και προσέθετε ως φίλους όσους πελάτες της χρωστούσαν σε τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Το λογαριασμό χειριζόταν η υπάλληλος της εταιρείας Emily Scarfo που φλέρταρε τους φίλους της έτσι ώστε να αποσπάσει πληροφορίες για την οικονομική τους κατάσταση.

Η ιστορία αποκαλύφθηκε όταν άγνωστος χάκερ κατάφερε να αποσπάσει τον κωδικό πρόσβασης στο λογαριασμό της Jenny Anderson και αποκάλυψε μέσα από το ίδιο της το προφίλ ποια πραγματικά ήταν.

Οι χρήστες των ηλεκτρονικών κοινωνικών δικτύων πρέπει να είναι προσεκτικοί με τα προσωπικά στοιχεία που δημοσιεύουν στο διαδίκτυο καθώς και ποιους προσθέτουν ως φίλους τους.

Πηγή: e-go.gr

Share/Save/Bookmark

Δείτε όλες τις αναρτήσεις

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.
Σχόλια με Διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες της καινούριες αναρτήσεις μας στο Email σας. Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας
Επικοινωνήστε με το savsidir στο:
Image Hosted by ImageShack.us

My Banner

savsidir

Εσωτερικά Link

Twitter Savsidir

Αναγνώστες

Αναζήτηση εργασίας

Εργασία από την Careerjet