Ο ηχογραφημένος ήχος της φωνής του ηλικίας μόλις έντεκα εβδομάδων μωρού της ήταν αυτός που ώθησε μια γυναίκα, η οποία για μεγάλο χρονικό διάστημα βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση, να «ξυπνήσει». Την ιδέα είχε και έβαλε σε εφαρμογή ο σύζυγός της, ο οποίος
βλέποντάς τη στο κρεβάτι του νοσοκομείου είχε αρχίσει να χάνει την ελπίδα ότι θα την έβλεπε να συνέρχεται. Η κατάσταση της υγείας της 32χρονης ήταν τόσο οριακή, ώστε δεν έδειχνε απολύτως κανένα σημάδι βελτίωσης.
Το μαρτύριο του Πολ Κλούτον και κυρίως της Κάρεν Μόρισροϊ-Κλούτον άρχισε περί τα τέλη του περασμένου Ιουλίου, όταν η άτυχη γυναίκα προσβλήθηκε από το θανατηφόρο βακτήριο E. coli, λίγο αφότου έφερε στη ζωή το παιδί τους. Μη έχοντας τι άλλο να κάνει για να τη βοηθήσει, ο Πολ άρχισε να ηχογραφεί τα «γουργουρητά» ευχαρίστησης του γιου τους Ολιβερ. Στη συνέχεια πήγαινε στο νοσοκομείο κι έβαζε το CD να παίζει δίπλα στο προσκέφαλο της άρρωστης Κάρεν.
Σήμερα, όπως εξομολογείται η ίδια η Κάρεν, η απέλπιδα προσπάθεια του άντρα της έπιασε τόπο! Οπως πιστεύει η νεαρή γυναίκα, υποσυνείδητα κατάφερε να πάρει δύναμη από τη φωνή του Ολιβερ και να δώσει μια πραγματική μάχη προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή! «Ηξερα πως θα πεθάνω. Κι ομολογώ πως από κάποιο σημείο και μετά παραδόθηκα. Στην πραγματικότητα, ειλικρινά, ήθελα να πεθάνω» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Μετά όμως άκουσα τη φωνή του γιου μου. Τότε μέσα μου γεννήθηκε η επιθυμία να τον κρατήσω ξανά στην αγκαλιά μου, να ζήσω, γιατί είχε ανάγκη τη μητέρα του».
Η Κάρεν πέρασε πέντε δύσκολες εβδομάδες, με την κατάσταση της υγείας να κρίνεται κρίσιμη από τους γιατρούς του νοσοκομείου του Ρέξαμ, όπου νοσηλευόταν. Παρ’ όλα αυτά, τώρα το μόνο που θέλει, όπως λέει και η ίδια, δεν είναι τίποτε άλλο από το να ζει κάθε μέρα που περνά με τον γιο και τον άντρα της.

Αναδημοσίευση: espressonews

Share/Bookmark

Δείτε όλες τις αναρτήσεις

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.
Σχόλια με Διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες της καινούριες αναρτήσεις μας στο Email σας. Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας
Επικοινωνήστε με το savsidir στο:
Image Hosted by ImageShack.us

My Banner

savsidir

Εσωτερικά Link

Twitter Savsidir

Αναγνώστες

Αναζήτηση εργασίας

Εργασία από την Careerjet