Απίστευτο εταιρία προγνωστικών ζητούσε 20.000 δολάρια για να δώσει 100% εγγυημένα αποτελέσματα και τα έδωσε

Παρακάτω σας έχω το άρθρο του Μιχάλη Κ Λαδόπουλου από το
www.sentragoal.gr

Το παιχνίδι της πρεμιέρας του Κόπα Άφρικα ανάμεσα στην Αγκόλα και το Μάλι έμπαινε στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι και διοργανωτές προηγούνταν με 4-0 και, φυσικά, οι πάντες το θεωρούσαν τελειωμένο. Οι πάντες;
Οι παίκτες του Μάλι πανηγυρίζουν το 4-4 με την Αγκόλα και μαζί τους, όσοι είχαν εμπιστευθεί τους Κινέζους μπουκ και πόνταραν στο συγκεκριμένο σκορ

Προφανώς όχι, αφού υπήρχαν και κάποιοι που αρκετές ημέρες πριν, φέρεται να είχαν προβλέψει ότι το τελικό αποτέλεσμά του θα ήταν 4-4. Ζητούσαν, μάλιστα, και ένα ποσό της τάξεως των είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ για να αποκαλύψουν στους παίκτες του στοιχήματος το συγκεκριμένο σκορ στο συγκεκριμένο παιχνίδι, διαφημίζοντάς το μάλιστα ως απόλυτα εγγυημένο.

Όπου «απόλυτα» σημαίνει ότι σε περίπτωση που δεν ερχόταν σύμφωνα με την πρόβλεψη, ο παίκτης θα έπαιρνε πίσω τα χρήματα που είχε δώσει. Και μπορεί η προαναφερθείσα ιστορία να παραπέμπει στη... ζώνη του λυκόφωτος, πλην όμως είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Στο χώρο του στοιχήματος, λοιπόν, δραστηριοποιείται μια κινέζικη εταιρεία που προσφέρει προγνωστικά επί πληρωμή. Τα προγνωστικά συνήθως έχουν να κάνουν τα ασιατικά χάντικαπ, πλην όμως τον τελευταίο αφορούν και σε ακριβή σκορ. Προφανώς και ισχύει το «εν τη παλάμη και ούτω βοήσωμεν», αφού μόλις ο ενδιαφερόμενος καταθέσει το αντίτιμο, η εταιρεία του στέλνει με mail ή με μήνυμα στο κινητό τα προγνωστικά.

Για παράδειγμα, ολλανδική ιστοσελίδα πλήρωσε τις 20.000 δολάρια για το 4-4 στο εναρκτήριο παιχνίδι του Κόπα Άφρικα. Παράλληλα, την Κυριακή (10/1) η ίδια εταιρεία πρόσφερε έναντι 10.000 δολαρίων ακόμη ένα απόλυτα εγγυημένο αποτέλεσμα που ήταν το εκτός έδρας 3-0 της Μίλαν επί της Γιουβέντους.

Και επειδή, όπως αποδεικνύεται και σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν και προσφορές (όπως, δηλαδή, στα σούπερ μάρκετ αγοράζει κάποιος δύο προϊόντα και παίρνει και ένα τρίτο ως δώρο), η εταιρεία πρόσφερε σε όσους αγόραζαν «πακέτο» τα δύο «σίγουρα» (αν έδιναν, δηλαδή, συνολικά 30.000 δολάρια) έδιναν «μπόνους» άλλες δέκα επιλογές ασιατικού χάντικαπ σε παιχνίδια της ίδιας ημέρας (Κυριακή 10/1).

Ήτοι, η Μπαρτσελόνα να κερδίσει με δύο ή παραπάνω γκολ την Τενερίφη, το ίδιο και η Ρεάλ κόντρα στη Μαγιόρκα, η Μπιλμπάο να μη χάσει από τη Μάλαγα, η Λα Κορούνια να κερδίσει την Οσασούνα, η Εσπανιόλ να κερδίσει τη Σαραγόσα, η Βαλένθια να κερδίσει με ένα ή παραπάνω γκολ διαφορά τη Χερέθ, η Χιχόν να κερδίσει τη Χετάφε, η Ιπσουιτς να μη χάσει από τη Λέστερ, η Παλέρμο να κερδίσει με ένα γκολ ή παραπάνω την Αταλάντα (αυτό είναι κερδισμένο κατά το ήμισι) και η Τζένοα να κερδίσει με ένα ή περισσότερα γκολ την Κατάνια. Για όσους έχουν αγωνία σχετικά με τα αποτελέσματα, όλα «πέρασαν».

Και κάτι τελευταίο: Στις δέκα πρώτες ημέρες της νέας χρονιάς, η συγκεκριμένη εταιρεία έχει δώσει δέκα ακριβή σκορ ως 100% εγγυημένα. Ποια είναι αυτά; Στόουκ - Φούλαμ 3-2 (5/1), Σαλερνιτάνα - Μπρέσια 1-3 (5/1), Ουέλβα - Ατλέτικο 3-0 (6/1), Γουέστ Μπρομ - Νότιγχαμ 1-3 (8/1), Τριεστίνα - Φροζινόνε 0-3 (9/1), Ντέρμπι - Σκάνθορπ 1-4 (9/1), Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο 0-4 (9/1), Ίντερ - Σιένα 4-3 (9/1), Αγκόλα - Μάλι 4-4 (10/1) και Γιουβέντους - Μίλαν 0-3 (10/1). Προφανώς, όλα πέρασαν.

Share/Bookmark

Δείτε όλες τις αναρτήσεις

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.
Σχόλια με Διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες της καινούριες αναρτήσεις μας στο Email σας. Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας
Επικοινωνήστε με το savsidir στο:
Image Hosted by ImageShack.us

My Banner

savsidir

Εσωτερικά Link

Twitter Savsidir

Αναγνώστες

Αναζήτηση εργασίας

Εργασία από την Careerjet