Περισσότερα από 100 μίλια διένυσε ένας σκύλος πάνω σε ένα κομμάτι πάγου στη Βαλτική δίνοντας μάχη για να μην πέσει στα παγωμένα νερά και διασώθηκε από διερχόμενο πλοίο.


«Το πλήρωμά μου είδε κάτι να κινείται στο νερό και αμέσως πλησιάσαμε για να επιβεβαιώσουμε αν είναι σκύλος ή φώκια που ξεκουραζόταν στον πάγο», δήλωσε αξιωματούχος. «Πλησιάζοντας είδαμε ότι ήταν ένας σκύλος που προσπαθούσε να μην πέσει στο νερό».

Ο μηχανικός του πλοίου κατάφερε να περισυλλέξει το σκύλο και στη συνέχεια τον τύλιξε σε μία κουβέρτα. Ο σκύλος πρώτα εντοπίστηκε σε ενα κομμάτι πάγου περίπου 70 μίλια στην ενδοχώρα νότια του ποταμού Βιστούλα, αλλά οι πυροσβέστες δεν κατάφεραν να τον διασώσουν.

Όταν τον βρήκε το πλήρωμα της Βαλτικής, είχε ήδη διανύσει 18 μίλια στην θάλασσα. Τα μέλη του πληρώματος προσπαθούν να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη του σκύλου.

Στην Πολωνία επικρατεί δριμύ ψύχος με τις θερμοκρασίες τη νύχτα να φτάνουν τους -35 βαθμούς κελσίου.

Δείτε όλες τις αναρτήσεις

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.
Σχόλια με Διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες της καινούριες αναρτήσεις μας στο Email σας. Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας
Επικοινωνήστε με το savsidir στο:
Image Hosted by ImageShack.us

My Banner

savsidir

Εσωτερικά Link

Twitter Savsidir

Αναγνώστες

Αναζήτηση εργασίας

Εργασία από την Careerjet