Βενζινάδικο με ρομπότ!

Αναρτήθηκε από SavSidir 12 Απρ 2010

Ένα βενζινάδικο στο New Jersey αυτοματοποίησε πλήρως τη διαδικασία γεμίσματος του ντεπόζιτου
του αυτοκινήτου σας! Το TankPitstop  σας δίνει τη δυνατότητα να βάλετε βενζίνη στο αυτοκίννητο σας χωρίς να χρειαστεί να βγείτε καθόλου απο αυτό και χωρίς να κάνετε καμία ενέργεια! Ουτε καν για να μιλήσετε σε κάποιον υπάλληλο!


Το TankPitstop διαθέτει ένα ρομπότ, το οποίο ανιχνεύει αυτόματα τον τύπο και το μοντέλο του αυτοκινήτου σας, ρυθμίζοντας το ακριβές σημείο που βρίσκεται το ντεπόζιτο του. Αφού ξεκλειδώσει το καπάκι του ντεπόζιτου, το γεμίζει, το ξανακλείνει και αυτό ήταν. Δεν χρειάζεται καν να πληρώσετε! Ο εκάστοτε ιδιοκτήτης αυτοκινήτου μπορεί να καταχωρηθεί στο σύστημα του βενζινάδικου και να πληρώνει όποτε επιθυμεί ανάλογα με τη συμφωνία που πραγματοποίησε. Το όλο σύστημα του TankPitstop μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε υπάρχον βενζινάδικο για να αυτοματοποιήσει την διαδικασία. 
siteseeing.gr

Δείτε όλες τις αναρτήσεις

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.
Σχόλια με Διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες της καινούριες αναρτήσεις μας στο Email σας. Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας
Επικοινωνήστε με το savsidir στο:
Image Hosted by ImageShack.us

My Banner

savsidir

Εσωτερικά Link

Twitter Savsidir

Αναγνώστες

Αναζήτηση εργασίας

Εργασία από την Careerjet