Σχέδιο επιθέσεων και αποδοκιμασιών κατά πολιτικών φοβάται η κυβέρνηση ενόψει των παρελάσεων για την 25η Μαρτίου. Παραδοχή Πεταλωτή. Λίγοι πολιτικοί θα εμφανιστούν στις θέσεις των επισήμων. Παπανδρέου: "Δεν θα κλειστούμε στα γραφεία μας". Μαύρες σημαίες σηκώνουν οι μαθητές

Με τον τρόμο της 25ης Μαρτίου ζει η κυβέρνηση καθώς φαίνεται πως οι πολιτικοί φοβούνται πιθανές μαζικές αποδοκιμασίες πολιτών.

Αιτία της ανησυχίας τα ολοένα αυξανόμενα περιστατικά γιουχαϊσμάτων, από το γιαούρτωμα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου στην Κερατέα μέχρι και τα επεισόδια με την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Σύρο.

Μάλιστα, τους φόβους της κυβέρνησης παραδέχτηκε τη Τρίτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής στο δελτίο της ΝΕΤ, λέγοντας πως βλέπουν σχεδιασμό επιθέσεων αποδοκιμασίας εναντίον υπουργών, πίσω από τα οποία βρίσκονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Για αυτό και η εμφάνιση των πολιτικών που θα πάρουν μέρος σε εκδηλώσεις και θα παραστούν σε παρελάσεις την 25 Μαρτίου αναμένεται πολύ μικρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έντονη αναμένεται να είναι η παρουσία της αστυνομίας στους εορτασμούς και ήδη αρκετές άδειες έχουν ανακληθεί.

Παπανδρέου: "Δε θα κλειστούμε στα γραφεία μας"

"Θα είμαστε κοντά στο λαό, δεν θα κλειστούμε στα γραφεία μας, άλλωστε γι αυτό μας ψήφισαν οι πολίτες", υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, μιλώντας κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η αναφορά του κ. Παπανδρέου έχει σχέση με τα επεισόδια που προκαλούν μεμονωμένες ομάδες πολιτών, σε βάρος κυβερνητικών και κομματικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ και γενικά σε βάρος πολιτικών στελεχών.

Παρέλαση με μαύρες σημαίες

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα σχολεία που βάζουν λουκέτο λόγω των συγχωνεύσεων οι μαθητές αναμένεται να παρελάσουν με μαύρες σημαίες αλλά και να παραβρεθούν σε εκδηλώσεις των δήμων.

Το υπουργείο Παιδείας ήδη από προχθές με ανακοίνωσή του χρέωσε προκαταβολικά στις αριστερές παρατάξεις των εκπαιδευτικών συνδικάτων "επεισόδια στη μαθητική παρέλαση", ενώ έστειλε τελεσίγραφο στις Ομοσπονδίες των δασκάλων και των καθηγητών  για την αναπλήρωση των χαμένων διδακτικών ωρών.

Κουβέλης: "Κατανοούμε αλλά καταδικάζουμε"

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φ. Κουβέλης, καταδίκασε κάθε κίνηση ακρότητας εις βάρος των πολιτκών προσώπων τονίζοντας ωστόσο ότι κατανοεί την υπαρκτή κοινωνική αγανάκτηση.

Ερωτηθείς για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Θεόδωρο Πάγκαλο και τον ΣΥΡΙΖΑ, απέφυγε να κάνει κάποιο σχόλιο, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος αποχώρησε από τον ΣΥΝ για καθαρά πολιτικούς λόγους.

Πηγή

Δείτε όλες τις αναρτήσεις

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.
Σχόλια με Διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες της καινούριες αναρτήσεις μας στο Email σας. Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας
Επικοινωνήστε με το savsidir στο:
Image Hosted by ImageShack.us

My Banner

savsidir

Εσωτερικά Link

Twitter Savsidir

Αναγνώστες

Αναζήτηση εργασίας

Εργασία από την Careerjet