Δεκάδες χρήστες το δευτερόλεπτο από όλο τον κόσμο έσπευσαν να κατεβάσουν την Τρίτη τη νέα έκδοση του Firefox, του δημοφιλούς browser της Mozilla που υπόσχεται ταχύτερο και ασφαλέστερο περιβάλλον εργασίας.

Η έκδοση 4 είναι διαθέσιμη για όλα τα μεγάλα λειτουργικά: για Windows (από την έκδοση XP και πάνω), για το OS X της Apple και Linux. Είναι επίσης διαθέσιμη σε 75 διαφορετικές γλώσσες, μεταξύ τους και τα ελληνικά. Είναι ακόμα διαθέσιμη για κινητά Android και Nokia.

Οι προγραμματιστές της Mozilla έστησαν μάλιστα ένα πολύ εντυπωσιακό μετρητή των κατεβασμάτων που αυξάνονται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς: http://glow.mozilla.org

Όπως αναφέρει το ίδρυμα Mozilla, ο Firefox 4 έχει νέο περιβάλλον εργασίας που δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να μαζεύουν και να οργανώνουν σε ομάδες τις καρτέλες που τους ενδιαφέρουν.

Οι χρήστες μπορούν ακόμη «καρφιτσώνουν» καρτέλες με σελίδες που χρησιμοποιούν συχνά, όπως το email και να τις κρατούν ανοιχτές σαν «app tabs».

Ο Firefox διαθέτει πλέον ταχύτερη μηχανή Javascript και είναι περισσότερο συνεπής με τα πρότυπα όπως το HTML5 που αν και είναι πολύ διαδεδομένο ακόμη δεν έχει εγκριθεί επίσημα.

Τέλος δίνεται η δυνατότητα συγχρονισμού ρυθμίσεων όπως οι αγαπημένες σελίδες, οι κωδικοί, το ιστορικό ανάμεσα σε διαφορετικά μηχανήματα με τρόπο ασφαλή και γρήγορο. Υπάρχει πλέον και η δυνατότητα ο χρήστης να απενεργοποιεί την κατακράτηση δεδομένων από ιστοσελίδες.

Ένα από τα πιο δυνατά σημεία του Firefox, τα χιλιάδες πρόσθετα (add-on), εξακολουθούν να λειτουργούν και όπως αναφέρεται το 70% είναι συμβατό με τη νέα έκδοση.

Πηγή

Δείτε όλες τις αναρτήσεις

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.
Σχόλια με Διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες της καινούριες αναρτήσεις μας στο Email σας. Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας
Επικοινωνήστε με το savsidir στο:
Image Hosted by ImageShack.us

My Banner

savsidir

Εσωτερικά Link

Twitter Savsidir

Αναγνώστες

Αναζήτηση εργασίας

Εργασία από την Careerjet