Δεν έχουν χρήματα ούτε για το ρεύμα

Αναρτήθηκε από SavSidir 9 Απρ 2011

Τραγική είναι η κατάσταση στο ΤΕΙ Πειραιά, καθώς δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για τα βασικά. Οι περικοπές στον προϋπολογισμό καθιστά αδύνατη την λειτουργία του. Κλειστό την Δευτέρα και την Τρίτη

Κλειστό θα παραμείνει το ΤΕΙ Πειραιά τη Δευτέρα (11.04) και Τρίτη (12.04) αφού η κρατική χρηματοδότηση για το 2011 δεν φτάνει να καλύψει απαραίτητες ανάγκες όπως αυτές της ηλεκτροδότησης και του νερού.

Λογαριασμοί ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, φυσικού αερίου, υπηρεσίες φύλαξης, καθαριότητα, αλλά και προμήθεια αναλώσιμων υλικών για τις εκπαιδευτικές ανάγκες των εργαστηρίων είναι αδύνατο να καλυφθούν με το ποσό της χρηματοδότησης του έτους, όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος του Ιδρύματος.

Πτώση καταγράφει ο προϋπολογισμός του ΤΕΙ Πειραιά το 2011 για λειτουργικές δαπάνες και δαπάνες πληρωμής ωρομίσθιου προσωπικού αφού ανέρχεται στις 7.400.000 ευρώ ενώ το 2010 ήταν 13.040.000 και το 2009 15.450.000, όπως καταγράφθηκε σε έκτακτη γενική συνέλευση.

Αναμένονται εξελίξεις την Τετάρτη (13.04), μετά τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης.

Πηγή

Δείτε όλες τις αναρτήσεις

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.
Σχόλια με Διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες της καινούριες αναρτήσεις μας στο Email σας. Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας
Επικοινωνήστε με το savsidir στο:
Image Hosted by ImageShack.us

My Banner

savsidir

Εσωτερικά Link

Twitter Savsidir

Αναγνώστες

Αναζήτηση εργασίας

Εργασία από την Careerjet