Τρελό άλμα πάνω από Lamborghini [Βίντεο]

Αναρτήθηκε από SavSidir 23 Οκτ 2011

Ένας ριψοκίνδυνος νεαρός στην Στοκχόλμη έκανε επιτυχημένο άλμα πάνω από αυτοκίνητο που έτρεχε με 60 χιλ/ώρα χωρίς γρατζουνιά.

Όταν ένας κασκαντέρ τα βάζει με ένα αυτοκίνητο, τότε το θέαμα σίγουρα κόβει την ανάσα. Πόσο μάλλον, όταν μία Lamborghini κατευθύνεται προς τον ριψοκίνδυνο νεαρό και εκείνος επιχειρεί ένα τρομακτικό άλμα πάνω από την οροφή της.

Όλα ξεκίνησαν το προηγούμενο χρόνο, όταν ένας φίλος του Alassan Issa Gobitaca του ζήτησε να πηδήξει πάνω από το αυτοκίνητό του. Ο 30χρονος που είναι γνωστός και με το παρατσούκλι "Al the Jumper" έκανε το άλμα πάνω από το αδρανές αυτοκίνητο, αλλά θεώρησε ότι κάτι τέτοιο ήταν βαρετό.

Ζήτησε, λοιπόν, από τον φίλο του να οδηγήσει ένα αυτοκίνητο προς το μέρος του και εκείνος να πηδήξει από πάνω του. Έτσι κι έγινε και το αυτοκίνητο που είχε αναπτύξει ταχύτητα 60 χιλιομέτρων, πλησίασε στον θαρραλέο άντρα που ήρεμα έκανε το άλμα του.

"Ήταν τρομακτικό, αλλά διασκεδαστικό. Είμαι λίγο ριψοκίνδυνος, γι' αυτό μου αρέσει να κάνω τέτοιου είδους πράγματα.", δήλωσε σχετικά.

Το άλμα του δεν θέλει να μείνει όμως στην αφάνεια. Έτσι, σκέφτεται να προκαλέσει το Top Gear να τον βιντεοσκοπήσει να πηδά πάνω από αυτοκίνητο που θα οδηγεί ο Stig, οδηγός δοκιμών στης εκπομπής.

Το θέαμα απαθανάτισε ο Christopher Anneborn στην πατρίδα του Al, την Στοκχόλμη και εντυπωσιάστηκε από το θάρρος και την τρέλα του σύμβουλου καθοδήγησης παιδιών.

"Δεν είχα δει ποτέ κάτι παρόμοιο. Αλλά όταν πήδηξε πάνω από την Lamborghini  που είχε ταχύτητα 60 χιλιομέτρων ήταν τρελό, και πιστεύω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα πίστεψαν το ίδιο."

Επόμενος στόχος για το Al και ακόμα πιο ριψοκίνδυνος είναι να επιχειρήσει άλμα πάνω από δύο "γρήγορα" αυτοκίνητα που θα έρχονται κατά πάνω του με ταχύτητα 75 χιλιομέτρων.

Το ίδιο απίστευτο άλμα είχε επιχειρήσει ένας επίσης παράτολμος νεαρός χωρίς όμως να έχει επιτυχία, όμως ο Al δεν το βάζει κάτω. Αναφέρει σχετικά: "Θα το προσπαθήσω και ελπίζω να μπω στο βιβλίο με τα ρεκόρ Guinness.

Δείτε το Βίντεο...

Πηγή

Δείτε όλες τις αναρτήσεις

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.
Σχόλια με Διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες της καινούριες αναρτήσεις μας στο Email σας. Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας
Επικοινωνήστε με το savsidir στο:
Image Hosted by ImageShack.us

My Banner

savsidir

Εσωτερικά Link

Twitter Savsidir

Αναγνώστες

Αναζήτηση εργασίας

Εργασία από την Careerjet