Η πόρτα είναι στενή...
- Στην εποχή της πιο σκληρής ανέχειας ο κ.Πετσάλνικος ονειρεύεται πάρκα στον Γράμμο!
- Καμμία μείωση στην βουλευτική αποζημίωση σε σχέση με το 2011
- Τα έξοδα κίνησης μειώθηκαν μόλις κατά 10.500 ευρώ!
- Σχεδόν 9 εκατομμύρια ευρώ για το επίδομα οργάνωσης γραφείου!
- Υπερωρίες για τους συνεργάτες πάνω από 5 εκατομ
μύρια ευρώ!


Η κοροϊδία συνεχίζεται. Την ώρα που χαράτσια, μειώσεις μισθών, ύφεση, ανεργία μαστίζουν την ελληνική κοινωνία, οι βουλευτές είναι σχεδόν στο απυρόβλητο!

Τα εισοδήματά τους για το 2012 θα μείνουν σχεδόν ανέπαφα αν ρίξει κανείς μια ματιά στο νέο προϋπολογισμό! Μπορεί να έγιναν κάποιες μειώσεις μέσα στο 2011 αλλά έμειναν εκεί, ενώ την ίδια ώρα μισθωτοί, δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι θα δουν το εισόδημά τους να συρρικνώνεται δραματικά και το 2012 και το 2013 και πάει λέγοντας...

Για το 2012 έχουν προβλεφθεί 35 εκατομμύρια ευρώ για αποζημιώσεις, επιδόματα, έξοδα κίνησης κλπ, όταν το 2011 η αντίστοιχη πίστωση ήταν στα 36 εκατομμύρια ευρώ. Δηλαδή κατάφεραν να κόψουν ένα ολόκληρο εκατομμύριο!

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι μόλις σήμερα το Κοινοβούλιο ψήφισε και την περικοπή μιας βουλευτικής αποζημίωσης από τους «300», ενώ είχε εξαγγελθεί από τον Σεπτέμβρη, από τον τότε Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, στην ομιλία του στη ΔΕΘ.

Ειδικότερα για τους βουλευτές, η μείωση στις βουλευτικές αποζημιώσεις για το 2012 ανέρχεται στα 2,17 εκατ. ευρώ και προκύπτει από τη μείωση της αποζημίωσης για τη συμμετοχή στις συνεδριάσεις των Επιτροπών της Βουλής (που ανέρχεται στα 2.125.000 ευρώ), στο επίδομα οργάνωσης γραφείου που μειώνεται συνολικά κατά 39.400 ευρώ ενώ τα έξοδα κίνησης μειώνονται κατά 10.500 ευρώ.

Προκαλεί επίσης το γεγονός ότι για τους συνεργάτες (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ) που απασχολούν οι βουλευτές προϋπολογίζονται μόνο για υπερωρίες το 2012, 5.581.100 ευρώ.

Όσον αφορά στους υπαλλήλους της Βουλής εκτός από την κατάργηση του 15ου και 16ου μισθού - που είχε λάβει τη μορφή επιδόματος – περικόπτεται και το σύνολο των επιδομάτων που καταργούνται και στο υπόλοιπο δημόσιο, ενώ ο Πρόεδρος της Βουλής εξήγγειλε ότι – όπως και στο υπόλοιπο δημόσιο - θα θεσπιστεί και για τους υπαλλήλους της Βουλής το επίδομα επίτευξης στόχων.

Διαβάστε και κλάψτε ή καλύτερα εξοργιστείτε!

- Για βουλευτικές αποζημιώσεις (έτσι λένε τον μισθό τους οι βουλευτές) δίνονται 21.226.400 ευρώ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΟΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ!

- Αποζημιώσεις βουλευτών για την συμμετοχή στα τμήματα διακοπών και τις αντίστοιχες επιτροπές 2.875.000 ευρώ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΑΙΣΘΗΤΑ ΑΦΟΥ ΤΟ 2011 ΗΤΑΝ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ

- Επίδομα οργάνωσης γραφείου 8.146.900 ευρώ. Η ΜΕΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ: 39.400 ΕΥΡΩ

- Οικογενειακή παροχή βουλευτών 212.800 ευρώ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΟΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ

- Εξοδα κίνησης βουλευτών 1.705.100 ευρώ Η ΜΕΙΩΣΗ ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ. ΠΕΡΥΣΙ ΗΤΑΝ 10.500 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

- Εργοδοτική εισφορά βουλευτών υπέρ ΕΟΠΥΥ 850.000 ευρώ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑ 300.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 2011

Πετσάλνικος ο απόλυτος Αρχων!

Με απύθμενο θράσος ο κ.Πετσάλνικος στα χρόνια της πιο σκληρής λιτότητας που ζούμε, στα χρόνια που ο λαός έχει γονατίσει και δεν ξέρει τι να πρωτοπληρώσει επανήλθε στο προσφιλές του θέμα! Το Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης στο Γράμμο.

Αλήθεια κύριε Πετσάλνικε, περισσεύουν στην Βουλή, δηλαδή στον ελληνικό λαό τουλάχιστον 800.000 ευρώ για να χρηματοδοτηθεί το όνειρό σας;

Ο κ. Πετσάλνικος έχει οραματισθεί όπως λέει η Βουλή να χρηματοδοτήσει το πάρκο εθνικής συμφιλίωσης στο Γράμμο.

Μόνο που δεν έχει καταλάβει ότι το ταμείο της Βουλής και κατ' επέκτασιν τα ταμεία του Κράτους δεν είναι δικά του αλλά των ελλήνων πολιτών. Που σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς δεν μπορούν να χρηματοδοτούν τα όνειρα του κάθε πολιτικού...

Αναρωτιόμαστε, καταρχήν, τι είδους...πάρκο θα είναι αυτό στον Γράμμο; Τι ακριβώς θα "συμφιλιώνει", όταν και οι δύο πλευρές ακόμα είναι σε... πόλεμο;

Όσο για τα υπόλοιπα, κατανοούμε απολύτως την...δύσκολη θέση που βρίσκονται οι βουλευτάδες μας: Μάλλον πρέπει να κινητοποιηθούμε για να κάνουμε...έρανο, έτσι ώστε να μπορέσουν οι καημένοι να κάνουν Γιορτές!

Το πλέον εξοργιστικό είναι ΤΑ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ: Αν φτάνουν τα 5 εκατομμύρια ευρώ μόνο για υπερωρίες - που δεν γίνονται ποτέ - φανταστείτε τα συνολικά έξοδα για όλους αυτούς τους τσανακογλείφτες, "μετακλητούς", "αποσπασμένους" και λοιπούς χαφιεδορουφιάνους πολιτικών!

Ερώτηση:
Με αυτά τα λεφτά μπορούν να τυπωθούν σχολικά βιβλία και να μοιραστούν στα παιδιά ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; Απαντήστε μας, καλοπερασάκηδες και υποτακτικοί τους!

Πηγή

Δείτε όλες τις αναρτήσεις

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.
Σχόλια με Διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες της καινούριες αναρτήσεις μας στο Email σας. Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας
Επικοινωνήστε με το savsidir στο:
Image Hosted by ImageShack.us

My Banner

savsidir

Εσωτερικά Link

Twitter Savsidir

Αναγνώστες

Αναζήτηση εργασίας

Εργασία από την Careerjet