Η Google αποφάσισε να υποβαθμίσει στην ομώνυμη μηχανή αναζήτησης τα sites διαμοιρασμού αρχείων, τα οποία συχνά χρησιμοποιούνται για παράνομες μετακινήσεις υλικού που προστατεύεται από τη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Έτσι, όταν κάποιος βάζει στην αναζήτηση όρους όπως "Bittorrent", "Rapidshare" κλπ, δεν εμφανίζονται οι σχετικές υπηρεσίες στο autocomplete. Σημειωτέον ότι οι σελίδες παραμένουν κανονικά στον κατάλογο και εμφανίζονται χωρίς πρόβλημα στα αποτελέσματα αν ο χρήστης πατήσει Enter, όμως δεν εμφανίζονται στα προτεινόμενα αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της πληκτρολόγησης.

Η λίστα επεκτείνεται τώρα, καθώς η Google αποφάσισε να συμπεριλάβει στα λογοκριμένα sites τα Pirate Bay, isoHunt και 4Shared.

Προφανώς, στόχος της Google είναι να διατηρήσει καλές σχέσεις με τις εταιρείες που διαχειρίζονται πνευματικά δικαιώματα. Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι η υπηρεσία Google Music μόλις τώρα ξεκινά τη "σταδιοδρομία" της, οπότε οι καλές σχέσεις με τους copyright holders είναι εκ των ων ουκ άνευ.

Πηγή 

Σχόλιο Savsidir:
Καλή μηχανή αναζήτησης για Torrent είναι η http://torrentz.eu/

Δείτε όλες τις αναρτήσεις

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.
Σχόλια με Διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες της καινούριες αναρτήσεις μας στο Email σας. Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας
Επικοινωνήστε με το savsidir στο:
Image Hosted by ImageShack.us

My Banner

savsidir

Εσωτερικά Link

Twitter Savsidir

Αναγνώστες

Αναζήτηση εργασίας

Εργασία από την Careerjet