Ένας παπάς αναζητούσε θησαυρό σκάβοντας μέσα στην ίδια του την εκκλησία και μάλιστα μαζί του ήταν και ο επίτροπος του ναού. Και οι δυο ήταν μέλη μιας εξαμελούς ομάδας σύγχρονων «Ιντιάνα Τζόουνς».

Οι άλλοι τέσσερις κατάφεραν να διαφύγουν όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κιλκίς έκαναν έφοδο στην εκκλησία στην περιοχή Φύσκα και τσάκωσαν επ' αυτοφώρω τον 53χρονο ιερέα και τον 57χρονο επίτροπο, την ώρα που έσκαβαν πίσω από την Αγία Τράπεζα του ναού.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. βρήκαν την φρεσκοσκαμμένη τρύπα με διάμετρο ενός και βάθος δύο μέτρων, καθώς και τα σακιά τα οποία είχαν γεμίσει οι επίδοξοι χρυσοθήρες με το χώμα που έβγαλαν σκάβοντας.

Δίπλα στον ιερωμένο λάτρη της περιπέτειας βρέθηκαν ακόμη διάφορα σκαπτικά εργαλεία και δύο ζευγάρια γάντια. Παπάς και επίτροπος θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς, ενώ οι συνεργοί τους αναζητούνται. Πηγή

Δείτε όλες τις αναρτήσεις

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.
Σχόλια με Διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες της καινούριες αναρτήσεις μας στο Email σας. Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας
Επικοινωνήστε με το savsidir στο:
Image Hosted by ImageShack.us

My Banner

savsidir

Εσωτερικά Link

Twitter Savsidir

Αναγνώστες

Αναζήτηση εργασίας

Εργασία από την Careerjet