Ο Κώστας Βαξεβάνης και η ομάδα της εκπομπής «Το κουτί της Πανδώρας» εκδίδουν το 15νθήμερο περιοδικό HOT DOC.

Η τηλεοπτική «Πανδώρα» έχει αποδείξει πως για πολλά χρόνια μπορεί να αναδεικνύει με αξιοπρέπεια μεγάλα θέματα και να τα αναλύει με εμπεριστατωμένη έρευνα, που δεν αμφισβητείται και δεν «κουκουλώνεται».

Το περιοδικό HOT DOC ετοιμάστηκε ως μια έντυπη «Πανδώρα», με την πεποίθηση ότι η ποιοτική ερευνητική δημοσιογραφία μπορεί να αποτυπωθεί έγκυρα και με σαφήνεια, χωρίς «σάλτσες» και μεθοδεύσεις. Είναι ουσιαστικά η έρευνα και η αποκάλυψη σε χαρτί. Πτυχές της πολιτικής, της οικονομίας και της κοινωνίας ερευνώνται, αποκαλύπτονται και παρατίθενται, χωρίς «φιλτράρισμα», χειραγώγηση και παραπληροφόρηση.

Αυτοσκοπός του HOT DOC δεν είναι να προκαλέσει. Προκλητικά είναι αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Το HOT DOC τα καταγράφει. Στην Ελλάδα υπάρχει χώρος για σκέψη. Υπάρχουν άνθρωποι με ανησυχίες και σ’ αυτούς απευθύνεται το περιοδικό.

Την ώρα που ο έντυπος Τύπος φθίνει, δεχόμενος πλήγμα για την αξιοπιστία του, το HOT DOC επαναφέρει στην Ελλάδα την ουσιαστική Δημοσιογραφία, η οποία παραμένει κλασική σε όλο τον κόσμο (TIME, Spiegel, Stern, Newsweek).

Το περιοδικό κυκλοφορεί κάθε δεύτερη Πέμπτη σε 50.000 αντίτυπα Πανελλαδικά και η τιμή του είναι 2,5€. Το πρώτο τεύχος κυκλοφόρησε στις 26 Απριλίου και το αναγνωστικό κοινό το αγκάλιασε αμέσως, αφού από την πρώτη μόλις εβδομάδα κυκλοφορίας, οι πωλήσεις του πέρασαν τις 21.000.

Από την Πέμπτη 10 Μαΐου είναι στα περίπτερα το 2ο τεύχος με την πρώτη μετεκλογική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα. Επίσης, μεταξύ άλλων επίκαιρων θεμάτων περιλαμβάνονται τα εξής:
  • Μετεκλογικό σοκ και δέος με σενάριο χρεοκοπίας
  • Η κάστα των εκλεκτών. Πως φτιάχνουν βιογραφικά για να κυβερνήσουν
  • Νίκος Μιχαλολιάκος: Ο μελαχροινός Άρειος
  • Ο αγαπητός κύριος Φλογαΐτης
  • Το αεροπλάνο φάντασμα της CIA
  • Πανελλαδική δημοσκόπηση με θέμα «Ο θυμός, οδηγός των ψηφοφόρων»
  •  

HOT DOC – Θα φάτε καλά!
Τηλέφωνο: 210 6985050
e-mail: hotdocum@gmail.com

Δείτε όλες τις αναρτήσεις

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.
Σχόλια με Διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες της καινούριες αναρτήσεις μας στο Email σας. Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας
Επικοινωνήστε με το savsidir στο:
Image Hosted by ImageShack.us

My Banner

savsidir

Εσωτερικά Link

Twitter Savsidir

Αναγνώστες

Αναζήτηση εργασίας

Εργασία από την Careerjet