Στο Γιαννακοχώρι δεν έχουμε αδέσποτα Κε Δήμαρχε ένα μουλάρι αμολημένο που τρώει τα ζαρζαβάτια στους κήπους μας.

Ότι και να πει κανείς είναι λίγο. Η αυθαίρετη σκέψη, η απέραντη ανευθυνότητα του δημάρχου και της εκλεκτής παρέας του, αποφάσισαν χωρίς εμάς για μας, χωρίς εμάς ακόμα μια φόρα. Διότι η δημοκρατία περισσεύει σαυτό τον τόπο.

Χωρίς άλλη κουβέντα χωρίς διάλογο χωρίς τις αποφάσεις του κοινοτικού συμβουλίου, χωρίς την ενημέρωση του κόσμου, συγκεντρώθηκαν και έτσι τους ήρθε η φαεινή ιδέα, πιο χωριό είναι για μούντζωμα το Γιαννακοχώρι ας πάει στο ανάθεμα.

Τα έργα του Δημάρχου: Εργατικές κατοικίες έτοιμες να γίνουν στο Γιαννακοχώρι. Κοντράρισε και καθυστέρησε τόσο πολύ που στο τέλος δικαιώθηκε και δεν έγινε τίποτε.

Έργο σπουδαίο του Δημάρχου, πρωτοστάτησε να μην κλείσει το δημοτικό σχολείο, και φυσικά κατόρθωσε μέσα από την Αστάθεια που επιδεικνύει να κλείσει το μοναδικό του Νομού Ημαθίας σχολείο, που επί 100 χρόνια κελαηδούσαν τα παιδάκια του χωριού.

Έργο από τα σπουδαιότερα της σύγχρονης εποχής πριν μερικά χρόνια έσκαψε και κατέστρεψε τους δρόμους του μισού χωριού για αποχέτευση και το έργο δεν έχει τελειώσει και ούτε πρόκειται διότι δεν είναι ικανός ότι αρχίζει να το τελειώνει με οιαδήποτε δικαιολογία ,και φυσικά τώρα που έχουμε και οικονομική κρίση, είναι πλήρεις δικαιολογιών.

Το έργο συνεχίζεται φυσικά καταστροφικό ως συνήθως , διότι δεν έχουν την ικανότητα να σταματήσουν τις συνεχόμενες βλάβες από πιέσεις στο δίκτυο ύδρευσης ,με αποτέλεσμα διαρκώς να σπάζει το δίκτυο, αφήνοντας μετά την επισκευή αμέτρητες τρύπες στους δρόμους, ΤΙ ΚΑΛΑ !!!!

Λοιπόν στην ουσία για να μην λασπολογώ διαρκώς , στο σημείο που επέδειξαν ως κατάλληλο για διαβίωση των αδέσποτων ,ήταν σκουπιδότοπος και τον έκλεισαν δικαίως διότι ήταν επικίνδυνο για την δημόσια υγεία ,και φυσικά για να μην μολύνει τον παρακείμενο ποταμό και φυσικά τον υδροφόρο ορίζοντα.

Στην περιοχή κάποτε απέρριψαν την εγκατάσταση Στάβλου για τους ως άνω λόγους ,τώρα πως είναι κατάλληλος ο χώρος για τα σκυλιά τα απόβλητα τους δεν μολύνουν; (ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ) τα αδέσποτα έχουν χίλιες δυο ασθένειες διότι δεν είχαν και δεν θα έχουν τη φροντίδα που τους χρειάζεται. (εδώ κλείνουν παιδικούς σταθμούς λόγω οικονομίας κ.α) Τα ζώα αυτά, καλό θα είναι να κατοικίσουν σε απόμακρες περιοχές εκεί που δεν είναι, εκμεταλλεύσιμες και απροσπέλαστες από τους μη έχοντες ενδιαφέρον και εργασία στο χώρο.

Ο σύλλογος των ζωόφιλων κάνει έργο με προσφορά μεγάλη πρώτον στα αδέσποτα ζώα, αλλά και στο τέλος στους συμπολίτες μας. Αλλά καλά θα κάνουν να υποδείξουν ένα τόπο μακριά από την κοινωνία τους χώρους εργασίας, τα κτήματα, αλλά και μακριά από ποτάμια κ.α .

Εν τέλει αξιότιμε κε Δήμαρχε ακούστε και μια φορά τις απόψεις των λίγων κατοίκων που θέλουν να αξιοποιήσουν τον τόπο τους.

Χάνουμε διαρκώς δεν θέλουμε να χάσουμε και την υπόσταση μας.

ΓΑΛΟΥΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΓΙΑΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ

Δείτε όλες τις αναρτήσεις

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.
Σχόλια με Διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες της καινούριες αναρτήσεις μας στο Email σας. Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας
Επικοινωνήστε με το savsidir στο:
Image Hosted by ImageShack.us

My Banner

savsidir

Εσωτερικά Link

Twitter Savsidir

Αναγνώστες

Αναζήτηση εργασίας

Εργασία από την Careerjet