Κατάθεση – βόμβα έκανε ο παραγωγός του πορνοβίντεο της Τζούλιας χθες στο ΣΔΟΕ, από την οποία προκύπτει ότι η Τζούλια είχε πλήρη επίγνωση ότι γύριζε πορνό και είχε μάλιστα συμφωνηθεί η αμοιβή της και είχαν πέσει και οι σχετικές υπογραφές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ο επιχειρηματίας προσκόμισε
κατά την κατάθεση του ένα συμβόλαιο, στο οποίο η αμοιβή της Τζούλιας, για να γυρίσει την ταινία ανέρχεται στις 150.000 ευρώ!!! Οh, yes, όπως το ακούσατε. Μήπως της φάνηκαν λίγα και για αυτό τρέχει τώρα; Εκτός εάν βγει και μας πει πως κάθε φορά που της προκύπτουν «προσωπικές» στιγμές φωνάζει κάμεραμαν, ηχολήπτη και πληρώνεται!

Αυτό που ανατρέπει τα πάντα όμως στην υπόθεση «εξαπάτησης της Τζούλιας» και εκθέτει το κορίτσι, που χτυπιόταν για την αθωότητα της στα δελτία ειδήσεων την προηγούμενη εβδομάδα είναι ένας όρος του συμβολαίου, σύμφωνα με τον οποίο είναι υποχρεωμένη να γυρίσει δύο ακόμα ταινίες! Sequel που λέμε!!!

 Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί αν η Τζούλια θα πάρει και άλλα χρήματα ή είναι υποχρεωμένη να γυρίσει τα άλλα δύο βίντεο με τα ίδια λεφτά.

Στο συμβόλαιο περιγράφεται ακόμα ότι ο παραγωγός θα πάρει 400.000 ευρώ και φυσικά κέρδη επί των πωλήσεων, ενώ ο Ίαν, ο... συμπρωταγωνιστής, έπαιρνε 500 ευρώ για κάθε επιτυχημένη εκσπερμάτωση! Όπως είναι εμφανές, ο Ίαν είναι ο πλέον ριγμένος της υπόθεσης.

Για να δούμε θα ακολουθήσει και αυτός τον δρόμο της δικαιοσύνης ή είναι ευχαριστημένος με την… έκβαση;

Την ίδια ώρα έχουμε γίνει ρεζίλι στην Τουρκία, που «εν μέσω οικονομικής κρίσης και ενώ «κλαιγόμαστε» για την δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρα μας, τρέχουμε στα περίπτερα και καταθέτουμε 2.000.000.000 ευρώ για το dvdτης Τζούλας», αναφέρουν δημοσιεύματα.

Δείτε παρακάτω στο Βίντεο τι κατέθεσε ο Παραγωγός του DVD και μάθετε τους όρους του συμβολαίου όπως το παρουσίασε η εκπομπή Κους Κους
star.gr

Share/Bookmark

Δείτε όλες τις αναρτήσεις

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.
Σχόλια με Διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες της καινούριες αναρτήσεις μας στο Email σας. Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας
Επικοινωνήστε με το savsidir στο:
Image Hosted by ImageShack.us

My Banner

savsidir

Εσωτερικά Link

Twitter Savsidir

Αναγνώστες

Αναζήτηση εργασίας

Εργασία από την Careerjet