Ο Hans Jorgen Olsen, ένα 12χρονο αγόρι από τη Νορβηγία, χρησιμοποιήσε τις τακτικές που έμαθε στο παιχνίδι “World of Warcraft” για να σώσει την αδέλφη του και τον ίδιο από…
έναν επιθετικό τάρανδο.

Ο Hans και η αδελφή του πήγαιναν μία βόλτα στο δάσος, όταν καταλάθος έπεσαν πάνω στον τάρανδο. Ο τάρανδος ένιωσε ότι απειλείται και άρχισε να τους κυνηγάει. Τότε ο Hans θυμήθηκε τι είχε μάθει από το παιχνίδι και το εφάρμοσε με επιτυχία! Πρώτα έκανε τον τάρανδο να κυνηγάει μόνο αυτόν (μία τεχνική που χρησιμοποιούν συχνά στο World of Warcraft για να προστατεύουν τους χρήστες που έχουν ελαφριά ασπίδα) κάνοντας αντιπερισπασμό. Έτσι, έδωσε πολύτιμο χρόνο στην αδελφή του για να το σκάσει.

Μετά από αυτό, βλέποντας ότι ο τάρανδος τον φτάνει, χρησιμοποίησε μία δεύτερη τακτική! Έκανε τον πεθαμένο (μία ικανότητα που αποκτάς στο παιχνίδι όταν πας level 30) και ο τάρανδος έχασε κάθε ενδιαφέρον γι’αυτόν.

Τελικά το αγαπημένο του παιχνίδι του έσωσε την ζωή! Δεν νομίζω από εδώ και πέρα οι γονείς του να το βάζουν περιορισμό για το πόσες ώρες θα παίζει την ημέρα videoπαιχνίδια!

Δείτε όλες τις αναρτήσεις

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.
Σχόλια με Διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες της καινούριες αναρτήσεις μας στο Email σας. Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας
Επικοινωνήστε με το savsidir στο:
Image Hosted by ImageShack.us

My Banner

savsidir

Εσωτερικά Link

Twitter Savsidir

Αναγνώστες

Αναζήτηση εργασίας

Εργασία από την Careerjet