Ευρεία σύσκεψη με την συμμετοχή των 3 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, του Δημάρχου Νάουσας των περιφερειακών συμβούλων Καλαιτζίδη, Μούρνο, των επικεφαλής των παρατάξεων της Νάουσας Ιωσηφίδου, Γώγος, Καρτσούνης, αντιδημάρχων Βασιλείου, Αδαμίδη δημοτικών συμβούλων, εκπροσώπων δασκάλων, καθηγητών συλλόγων γονέων κ.α. φορέων πραγματοποιήθηκε στη Μαρίνα χθες Παρασκευή.

Εκεί αποφασίστηκε η κάθοδος  στην Αθήνα για ραντεβού στο Υπουργείο Παιδείας, του Δημάρχου των 4 αρχηγών των παρατάξεων του Δ.Σ. και των εκπροσώπων γονέων Μαρίνας και Γιαννακοχωρίου με απώτερο σκοπό να μην κλείσουν τα σχολεία.

Τ' άκουσε ο Άγγελος Τόλκας
Κυματοθραύστης των αντιδράσεων ο βουλευτής Άγγελος Τόλκας.

Με εντάσεις, διακοπές και υψηλούς τόνους πραγματοποιήθηκε η τοποθέτηση του βουλευτή Άγγελου Τόλκα στην σύσκεψη της Μαρίνας όπου η θέση του ήταν υπέρ των συγχωνεύσεων αλλά με 3 προϋποθέσεις ασφαλές μεταφορά, πλήρης λειτουργία του Γυμνασίου με όλες τις υποδομές και όλες οι θέσεις των καθηγητών με βάση το οργανόγραμμα.

Αξιοσημείωτη και η παρέμβαση του προέδρου Σχολικής Επιτροπής Μαρίνας Κυριακίδη Δημήτρη που υποστήριξε ότι ο βουλευτής  δεν πιστεύει σε καμία διεκδίκηση των κατοίκων αφού ο ίδιος τάχθηκε υπέρ των συγχωνεύσεων και πιστεύει σ' αυτή την προοπτική.

Δείτε τα βίντεο στο: Παρατηρητής Ημαθίας

Δείτε όλες τις αναρτήσεις

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.
Σχόλια με Διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες της καινούριες αναρτήσεις μας στο Email σας. Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας
Επικοινωνήστε με το savsidir στο:
Image Hosted by ImageShack.us

My Banner

savsidir

Εσωτερικά Link

Twitter Savsidir

Αναγνώστες

Αναζήτηση εργασίας

Εργασία από την Careerjet