Εμεινε δίπλα του μετά το σεισμό και το τσουνάμι. Και του έσωσε τη ζωή. Μια συγκλονιστική ιστορία πίστης, αφοσίωσης και αλληλεγγύης με πρωταγωνιστές δυο τετράποδους βγαλμένη μέσα από τα συντρίμμια του σεισμού και του τσουνάμι, δικαίωσε όσους υποστηρίζουν ότι τα ζώα είναι «φυσικοί δάσκαλοι».

Μαθήματα πίστης, αλληλεγγύης και αφοσίωσης, βγαλμένα από την τετράποδη ζωή, έδωσε σκύλος στα συντρίμμια της Sendai, στην Αrahamaτης Ιαπωνίας. Χάρη στις αξίες αυτές –που, όπως προκύπτει για πολλοστή φορά, δεν είναι αποκλειστικά ανθρώπινα χαρακτηριστικά- σκύλος έσωσε άλλον, τραυματισμένο, τετράποδο, οδηγώντας σ’αυτόν τα μέλη τηλεοπτικού συνεργείου, που έμελε να γίνουν διασώστες του.

Δημοσιογράφοι και τεχνικοί που μαγνητοσκοπούσαν στην περιοχή, αντίκρισαν το τετράποδο δίπλα σε ένα βαρέλι και δίπλα σε αυτό έναν άλλο σκύλο που αρχικά πίστεψαν ότι ήταν νεκρός. Για να διαπιστώσουν στη συνέχεια, δευτερόλεπτα αργότερα, έκπληκτοι ότι ο τραυματισμένος σκύλος ήταν ζωντανός, έχοντας δίπλα του τον τετράποδο φύλακά άγγελό του -που παρά την ταλαιπωρία και το σοκ που είχε υποστεί από τη φυσική καταστροφή- έμεινε εκεί για να προστατεύσει το «φίλο» του μέχρι το τέλος.

Ο τραυματισμένος τετράποδος μεταφέρθηκε σε κλινική και ο πιστός του φίλος, που βρέθηκε στο δρόμο εξαιτίας της καταστροφής, όπως μαρτυρά το περιλαίμιό του, σε κυνοκομείο.

Δείτε το Βίντεο


Πηγή

Δείτε όλες τις αναρτήσεις

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.
Σχόλια με Διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες της καινούριες αναρτήσεις μας στο Email σας. Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας
Επικοινωνήστε με το savsidir στο:
Image Hosted by ImageShack.us

My Banner

savsidir

Εσωτερικά Link

Twitter Savsidir

Αναγνώστες

Αναζήτηση εργασίας

Εργασία από την Careerjet