Το πάθος του Γενικού Διευθυντή του ΔΝΤ για τον ποδόγυρο είχε και... ελληνικά υποψήφια θηράματα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Newpost από τη Νέα Υόρκη, ο Γάλλος πολιτικός κατά τη διάρκεια...


αντροκουβέντας, είχε εκφράσει δημόσια την έλξη που ένοιωθε για την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντόπουλου.

Είπε μάλιστα ότι αυτή η κολόνια κρατάει χρόνια. Ο Στρος Καν είχε «εντοπίσει» την Άννα Διαμαντόπουλου την περίοδο μεταξύ 1999- 2004, όταν εκείνη βρισκόταν ως επίτροπος της Ελλάδας στις Βρυξέλλες.

Τις «ορέξεις» του, τις εκμυστηρεύτηκε σε φίλους και συνεργάτες από το ΔΝΤ, σοσιαλιστές κατά τεκμήριο, λέγοντας μάλιστα ότι κάποτε είχε πιέσει, μιλώντας σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ, χωρίς βέβαια να γίνει αντιληπτό, ώστε σε μια εκδήλωση στην οποία συμμετείχε η νυν υπουργός Παιδείας, να βρεθούν στο ίδιο τραπέζι, για να έχει άμεση «πρόσβαση».

Την πιπεράτη ιστορία, την διηγείται σε δημοσιογράφους στην Αμερική, φίλος και συνεργάτης του Στρος Καν, προσθέτοντας ότι οι «διαμεσολαβητές» δεν τόλμησαν καν να στείλουν το «γράμμα». Η Άννα αποδείχθηκε βράχος και ο Ντομινίκ έμεινε με την όρεξη χωρίς να καταφέρει να φτάσει στον στόχο του.
Πηγή

Δείτε όλες τις αναρτήσεις

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.
Σχόλια με Διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες της καινούριες αναρτήσεις μας στο Email σας. Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας
Επικοινωνήστε με το savsidir στο:
Image Hosted by ImageShack.us

My Banner

savsidir

Εσωτερικά Link

Twitter Savsidir

Αναγνώστες

Αναζήτηση εργασίας

Εργασία από την Careerjet