Και ξαφνικά η ελληνική γη γέμισε σημαίες άλλων ευρωπαϊκών χωρών. Είναι οι φορολογούμενοι πολίτες της υπόλοιπης Ευρώπης που αποδέχτηκαν το κάλεσμα των δημιουργών της ιστοσελίδας claimgreece.com να διεκδικήσουν όποιο κομμάτι ελληνικής γης επιθυμούν, επειδή σήκωσαν στις πλάτες τους τα χρέη της Ελλάδας.

Το σύντομο κείμενο, που συνοδεύεται από χάρτη της χώρας, έχει τίτλο «Διεκδίκησε το κομμάτι σου στην Ελλάδα» (-Claim your piece of Greece) και υπότιτλο "Ευρωπαίοι φορολογούμενοι, εσείς το πληρώσατε! Διεκδικήστε το κομμάτι σας πριν το κάνει κάποιος άλλος! - "European Tax Payers, you paid for it! Claim your piece before somebody else does!".

Όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά, οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι έχουν ήδη δώσει αρκετά από τα χρήματά τους για να βοηθήσουν την Ελλάδα. Αν η χώρα δεν μπορεί να αποπληρώσει το χρέος της, -αναφέρεται στην ιστοσελίδα-τότε χρωστά στους Ευρωπαίους πολίτες. Οπότε τώρα ο καθένας μπορεί να διεκδικήσει ένα κομμάτι από τον αγαπημένο του προορισμό διακοπών για ιδιωτική χρήση. Μάλιστα, η ιστοσελίδα προτρέπει τον υποψήφιο ιδιοκτήτη να χτίσει μία βίλα στη γη που θα διεκδικήσει, να φτιάξει πισίνα και να καλέσει τους φίλους του ώστε να πάνε βαρκάδα στη θάλασσα που του ανήκει!. «Διασκέδασε, η Ελλάδα είναι δική σου!» τελειώνει το κείμενο του claimgreece.com.


Αν όμως ανεβάσουμε τον χάρτη λίγο παραπάνω στη Γερμανία και τη Γαλλία θα δούμε ότι κυριαρχούν οι Ελληνικές σημαίες.
Οπότε μάλλον την πατήσαμε οι δημιουργοί της ιστοσελίδα γιατί δεν προέβλεψαν ότι θα μπουν Έλληνες και με την ίδια διαδικασία θα διεκδικήσουν την Γη τους στη Γερμανία και την Γαλλία

Από την πολύ καλή φίλη Ιωάννα

Δείτε όλες τις αναρτήσεις

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.
Σχόλια με Διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες της καινούριες αναρτήσεις μας στο Email σας. Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας
Επικοινωνήστε με το savsidir στο:
Image Hosted by ImageShack.us

My Banner

savsidir

Εσωτερικά Link

Twitter Savsidir

Αναγνώστες

Αναζήτηση εργασίας

Εργασία από την Careerjet